Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért gondolja azt a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt a férjem, hogy a gyerekkel kapcsolatos költségeket nekem kell fizetnem?

Figyelt kérdés

Nem a kaja-rezsiről van szó, hanem az egyéb kiadásokról. Akinek van gyereke, tudja :-)

Feltettem neki a fenti kérdést, erre az volt a válasza, hogy azért, mert én kapom a családi pótlékot.

Vélemények?

2017. febr. 3. 08:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdezd meg tőle, hogy az elég e ha a gyereketekre csak a családi pótlékot költöd...?
2017. febr. 3. 11:43
 12/27 anonim ***** válasza:
22%

Mennyit fizetsz a rezsibe? Élelmiszerbe?

Amennyiben a lakásra kell költeni felújítás bútor abba mennyit fizetsz?

2017. febr. 3. 11:50
 13/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem baj, majd ha nagyobb lesz, a férjed meg 50 éves, akkor olyan haszontalannak fogja majd magát érezni, mint a s-gg és valami hímsoviniszta oldalon fog picsogni arról, hogy mennyire nem értékelik a mai világban az apákat :D
2017. febr. 3. 12:05
 14/27 A kérdező kommentje:

#12-es fizetem a részemet mindenből, a felét a rezsinek, kajának. A lakásba sokszor én vásárolok, mert apuka szerint esetleg nem olyan fontos, vagy jó az,ami van (PL. függöny,asztalterítő, új ágynemű, egyes háztartási szerek)

Még mielőtt megkérdeznéd: a fizetésünk egyforma, illetve nálam a családi pótlékkal és az adókedvezménnyel több. Viszont kapok 10000 Ft étkezési jegyet, amit szintén bedobok a közösbe.

2017. febr. 3. 12:14
 15/27 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, itt az ideje, hogy nyissak egy közös számlát, amelyre átutalunk egyforma összeget, (plusz a családit?) és MINDEN kiadásunk arról fog menni.

Vagy működik, vagy jól összebalhézunk :-)

2017. febr. 3. 12:18
 16/27 A kérdező kommentje:

#11-es. Sajnos, szerinte elég.

Össze fogom írni neki a kiadásokat, mert már elment a csp. több mint fele kb, és még csak 3-a van. (jó, ebben van egy extra színházi előadás is, de én örülök a lehetőségnek, hogy elviszik)

2017. febr. 3. 12:21
 17/27 anonim ***** válasza:
89%
Ez esetben mondd meg neki, hogy a következő hónaptól igényelje ő helyetted a családi pótlékot és oldjon abból meg mindent (esetleg beszállsz az adókedvezménnyel, azt hiszem azt nem lehet év közben áríratni, de lehet tévedek). Aztán ha majd saját bőrén tapasztalja, hogy mennyire elég az annyi, tán megjön az esze. Azért mit ne mondjak, gyönyörű apa az ilyen. Az köztudott, hogy egy félresikerült válás után elég gyakran megy a fröcsögés meg a s*arrágás mindkét részről,(az is nonszensz) no de hogy egy együtt élő házaspár esetén, a gyerekkel kapcsolatos kiadások ilyen szinten vita tárgyát képezzék, az önmagában is az abszurd kategória plafonját veri felülről, igen erősen.
2017. febr. 3. 13:23
 18/27 anonim ***** válasza:
Szimplàn idióta, ezért. A hozzààllàsàból teljesen az jön le, mintha ő nem akarta volna hogy megszülessen, csak belement mert te akartad, vagy mert becsúszott. Terveztétek a gyereket?
2017. febr. 5. 02:28
 19/27 A kérdező kommentje:

Terveztük vagy nem, tökmindegy, mivel mindkét esetben ketten döntöttünk úgy, hogy megszülessen. És ketten vártuk.

Én nem vagyok olyan nő, akivel nem lehet őszintén beszélni.

Ha nem akarta volna, megmondhatta volna. Vagy ha el akart volna menni, nem tartom vissza hisztivel, nem zsarolom, nem forgatom ki, próbáltam mindig korrekten hozzá állni. Talán túlságosan is. Ez sem mindig jó.

2017. febr. 5. 13:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Mar azt sem ertem, hogy hogy lehet hazzassagban kulon kassza? Ez nekem nem fer a fejembe sehogysem, egyaltalan hogy lehet ezt kivitelezni?
2017. febr. 6. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!