Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiderült, hogy csak erdekböl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy csak erdekböl udvarolt nekem, ti mit tennetek?

Figyelt kérdés
Egy eve vagyok együtt a parommal, par honapja mar össze is hazasodtunk.Minden remekül müködik, rendes es figyelmes velem, mindeg az is volt.Beleolvastam a leveledet es az öccsevel folytatott beszedböl kiderült,hogy az elejen amikor meg ismerkedtünk, csak is erdekböl szeditett,irta neki , hogy tetszen neki , de a vizum volt a fö tema...Es miatt vett el felesegül...nem akarom, hogy meg tudja, hogy kutakodtam, de azt igen , hogy szembesüljö nem Azaleen, hogy tudom...ti mit tennetek?Marokko szerint a viselkedeseböl itelve lehet , hogy azota Beleg is szeretett mivel ugy viselkedik...De ez a teny nagyon banto.

2017. jan. 31. 22:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az elgepelesekert...szoval masok szerint azota nem csak amiatt van velem....para napja tudtam meg ezt az egeszet es a nö eremnek mondtam el
2017. jan. 31. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
2017. jan. 31. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Honnan jott a parod, hogy ennyire kellett neki a vizum? Ilyen ertek a magyar allampolgarsag? :D
2017. jan. 31. 22:11
 4/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

kihasználtak.

Ezt bárhogy romantikázzák a tényen nem változtat: nem te voltál érdekes nő, hanem a veled járó vízum!

Beadnám a válópert. Ne legyen vízuma. És különváltként, is ha még akar engem, akkor udvaroljon. De egy ekkora hazug döggel még szerelemesen sem élnék együtt!

2017. jan. 31. 22:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Babat varok, ö nagyon örül neki...persze en is,, de ez nehez itt a döntest...baba nelkül mar regen kevertel volna egy hisztikkel aztan majd latta, volna h allakul
2017. jan. 31. 22:51
 6/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Még több ok a válásra. Ha fontos neki a gyerek, és te akkor vízum nélkül is pacsizás lesz.

De hazugságra épül most a házasságotok, a családotok. Ezt ő szúrta el nem te. (te max naiv voltál, meg talán túl bevállalós ami a családi életet érinti)

Te itthon vagy. A gyerek magyar lesz. De a páromnak nem hagynám, hogy a vízum ennyire bejátsszon a kapcsolatunkban. Ne félj, ne hunyászkodj meg, most pedig pláne ne! Mert nemcsak a saját életed a tét, hanem a kölyködé is. És ő megérdemli, hogy ne egy érdekkapcsolat gyümölcse legyen!

2017. jan. 31. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Te valasztottad mert igy akartad. De orulunk hogy legalabb nem robbantott.
2017. jan. 31. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát gratulálok......Nem hiszem el, hogy néhány nő mennyire ostoba.
2017. febr. 1. 11:22
 9/11 anonim ***** válasza:
3# nagyom sok pasi szedit magyar csajt, hogy eus vizuma legyen.
2017. febr. 1. 11:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Mivel teljesen mindegy ki kivel hazasodik, a magyar ferjek is ugyanugy becsapJakob, megcsaljak felesegüket, ha nem vizumert akkor masert...a riziko mindeg benne van a pakliban, es senki sem kap garanciaval hazassagot...szerelmes vagyok...eddig mindeg jol bant velem...Most ugy csinalok mintha mi sem törtent volna...De persze szeretnem, hogy tudja igenis tudom...meg par nap es megkapja a papirokat...nem tudom , hogyan kellene neki el mondanom, mert a kutakodast nem szeretnem, hogy kiderül jön...ha ez mentsegemre szolgall, azert tettem mert sok rosszabb ateltem mar parkapcsolatban ...Es igy a bizalmam az emberek iRang nem a regi...en gondoltam erre a lehetösegre,hogy ez is közrejatszik, des mivel minden jo volt köztünk, nem lattam annak sem ertelmet, hogy nemet mondjak neki...mar igy alakult...De azt , hogy tudtam a adjam, hogy tisztaban vagyok vele, kicsit dramaiasabban szeretnem...ehhez kernek tanacsot, hogy es mikor mondjam el neki
2017. febr. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!