Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akit a ferje n verbal bant kinoz?
Figyelt kérdés
A ferjem rendszeressen szid kritizal kinoz engem.
Mintha oromet jelentene neki ha latja fajdalmat okoz nekem es a lelkembe taposhat ha sirok gyoztes mosolyal all felettem es kerdezi elkoltozzon ?
Felemeli a hangjat szid mindent amit csinalok vagy csinaltam valaha vagy en vettem.
Aztan egy ket nap ujra normalis velem
#erőszak #verbal
2017. jan. 12. 17:33
11/14 anonim válasza:
Íràsod alapjàn nem lehetsz egy észlény.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok eszleny total buta vagyok.
Szamit ? Szerinted ez csak buta nokkel fordul elo? Jo lenne mert akkor sok no meguszna ezt.
Ha helyesirasra gondolsz azert tartasz butanak sok nem magyar latogatja az oldalt ill dyslexies ember el koztunk.
Ennek a szituationak semmi koze az iskolazotsaghoz.
2017. jan. 13. 09:12
13/14 anonim válasza:
Az enyém nem. Ez még soha nem fordult elő, de nem is hagynám.
Ha neked sem tetszik, akkor lépj. Nem minden férfi ilyen.
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Elolvastad, amit az első válaszoló belinkelt? Érdemes lenne. A férfiak többsége nem bántalmazza a párját. Szóban sem. Amit a férjed veled csinál, az nem normális, mégha havonta egyszer-kétszer történik is. Én 5 éve vagyok a párommal. Egyszer sem alázott meg szóban, vagy bántott volna akár verbálisan. Pedig neki is vannak rossz napjai, van amikor ideges, felidegesítik, de nem rajtam tölti ki. Ne keress rá igazolást, hogy normális, amit a férjed veled csinál. Mert nem az. Ez nem normális férfi viselkedés. Ne mentegesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!