Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsátható a feleség többszöri félrelépése, ha amúgy szeretjük egymást csak szexuálisan nem igazán vagyunk összhangban?
Amúgy jól megvagyunk, van 2 közös gyerekünk, csak a nejem valahogy mindig nagyobb szexuális étvágygal bírt nálam. Nekem heti 1-2 alkalom bőven elég, néha még sok is, ő viszont igényelné akár a napi több alkalmat is, amire én képtelen vagyok. Ennek sajnos több alkalmommal is megcsalás lett a vége, amit be is vallott miután rájöttem és számonkértem. Amúgy egy tündéri hölgyről van szó, nagyon ekdves és a gyerekeket is csodásan neveli. Talán furán hangzik, de nem tudok rá őszintén haragudni emiatt és érzem, hogy szeret engem még mindig.
Szerintetek helyesen döntök, ha megbocsátok neki, vagy szigorúbban kéne vennem az ilyen dolgait? 38/F
Nekem ugy tunik te rendben vagy ezzel. A tobbi meg nem szamit.
Ha te boldog vagy a gyerekek nem serulnek nem mindegy itt gyiken mit mondd a soj erkolcscsosz a normalitasokrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!