Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért kezdenek el hízni a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek el hízni a nők házasságkötés után?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a képen is az van, hogy most már lehetek kövér. Csak addig kell csinosnak lenni, amíg megfogja a palimadarat?

#slamposodás
2016. dec. 11. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Jajmár, megint ez az általánosítás. Nekem spec ugyanannyi a súlyom, mint 3 éve az esküvõn volt (47 kg), és ugyanúgy nézek ki, pedig egy gyereket is szültem közben. Ellenben a férjem 9 kilót hízott. Errõl ennyit. Mondjuk szerencsére észrevette magát, már dolgozha lefele.
2016. dec. 13. 22:12
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Én 57 kiló voltam mikor összejöttünk,most vagyok 54...gyerek is van.A férjem meg hízott 15 kilót.Nem vetem a szemére.
2016. dec. 14. 11:56
 13/21 anonim ***** válasza:
11%

Minden viccnek van igazság alapja.

és egy vállásból álltalában a pasi jönki rosszabul. Azaz a nő megfogta a faszt és mostantól nem kell szépnek lennie.

2016. dec. 15. 15:40
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes én azóta csak fogytam, pedig szültem is...
2016. dec. 28. 14:49
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a férfiakra ez sokkal jobban jellemző, pedig nem ők azok, akik a babát is várják. A férfiak rettentően el tudnak igénytelenedni
2016. dec. 31. 12:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Megy a hárítás ezerrel. NEM azt kérdezték, hogy miért híznak el a férfiak, hanem azt, hogy miért híznak meg a nők. Továbbá nem is azt kérdezték, hogy melyik nemre jellemzőbb inkább. Miért kell rögtön a másik nemmel foglalkozni? Nem arra irányult a kérdés.

Azért híznak többnyire meg, mert már tutiban érzik magukat, valamint, ha kihordanak egy-két gyereket, akkor az azért megviseli a testüket.

Szerintem inkább az lehet a fő ok, hogy ennyi idő után már kissé ellustulnak az emberek, kényelmesebbek lesznek.

2016. dec. 31. 13:19
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Pedig a ferjek mind Adoniszok...
2016. dec. 31. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
"A nagyi azért olyan kövér, mert tele van szeretettel!" :)
2016. dec. 31. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:

Nagyis példa! :-)

Könnyesre nevettem magam... :-) Köszi!

2016. dec. 31. 14:58
 20/21 anonim ***** válasza:
65%
Azért híztam, mert terhes voltam. Aztán visszafogytam. A férjem viszont nem :D. Ez egy poénos kép. KB olyan szintű, mint amikor lagzi után a baba után kérdeztek, én meg azt mondtam, már ferjnel vagyok, nem kell szexelnem. Ez mindenkit visszafogott a további kérdésektöl.
2017. jan. 1. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!