Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha megtudnátok hogy a feleségeteknek két abortusza volt?
Én azt tartom furcsának, hogy eljutottatok a házasságig és nem mondta el.
Nekem is van pár sötét folt a múltamban(nem abortusz).Nagyon nehéz volt elmondanom a páromnak, de elmondtam még a kapcsolatunk elején, nem akartam , hogy később derüljön ki.És hát őszinte akartam lenni, mégha nem is változtat semmin, úgy gondoltam joga van tudni, az is én voltam, mégha megváltoztam is.
Elmondtam, megköszönte,hogy őszinte voltam és kész, nem is nagyon került szóba azóta, pedig sok idő eltelt már.
Neki is el kellett volna ezt mondani. Már csak azért is fontos, hogyha odajutnátok, hogy gyereket akartok, akkor azért ez elég lényeges infó, nőgyógyásznál is szinte első kérdések között merül fel, hogy szült -e már, volt -e már abortusza..Legalábbis ahova én járok az első alkalommal beírták a rendszerbe(magán).
Az is fura persze, hogy nem a barátjától volt a gyerek. De én emiatt nem tudnék rá haragudni, az a múlt, előtted történt, ilyen téren szerintem nincs jogod ítélkezni.
Mondom, haragudnék, hogy nem mondta el.
Nem érdekel különösebben,hogy előttem mi volt. Persze van ami "nehezen emészthető".
De az abortusz számomra nem az.
De mondjuk ha megcsal teherbe esik és utána még abortálja is és eltitkolja ami aztán valahogy kiderül na az "nehezen emészthető"
Lehet,hogy nem is probálkoznék vele tovább.
Egy abortusz a szeretője miatt oké, lehet véletlen... Na de kettő?!
Én ezen gondolkodnék el, nem azon, hogy miért nem mondta el- mert technikailag nem köteles neked elszámolni az előéletéről, gondolom szégyellte is, szóval ezen még csak túl tudnám tenni magam. Mármint, ha csak egyszer történt volna ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!