Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha megtudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha megtudnátok hogy a feleségeteknek két abortusza volt?

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatában,de nem az akkori párjától esett teherbe.

2016. nov. 25. 16:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem tőle tudtam meg,de azóta nagyjából elmesélte.Annyit mondott hogy az előző kapcsolata idején majdnem anya lett,de aztán nem,de semmi többet.Még huszonévesen volt egy barátja,vele védekeztek.Aztán később megismert egy huszonöt évvel idősebb nős pasit,aki igérgetett neki mindent.Tőle lett terhes,az akkori pasi nem tudta.Később megint be tudta hülyíteni,mert odavolt érte,megint teherbe ejtette.Az idősebb pasi hallani sem akart róla,de ekkor már a pasija is megtudta és szakítottak.

Engem az zavar hogy nem mondta el teljesen,nem az előélete.

2016. nov. 26. 17:03
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

#9 vagyok. Igazad van. A megcsalás tényleg nem jó válasz egy rossz kapcsolatra. Ki kell belőle lépni. Az sokkal korrektebb.

2016. nov. 26. 18:43
 13/27 anonim ***** válasza:
58%
9# lehet, hogy egy barom volt, de akkor otthagyom inkább és nem leszek én meg gerinctelen. Teljesen lényegtelen, hogy milyen volt a pasi akit megcsalt. Nem mentség.
2016. nov. 27. 18:04
 14/27 anonim ***** válasza:
36%
Hát kerdező, nem akarlak megbántani, de hogy a fa.szba tudtál elvenni egy ilyen ostoba felelőtlen pi.csát? Remélem nem akar gyereket, mert nem érdemli meg, hogy anya lehessen ezek után. Két baleset már nem fér bele nekem. Nem vagyok abortusz ellenes de ez már tényleg túlzás. Hogy ennyire önző buta p.icsa legyen valaki.
2016. nov. 27. 18:09
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
Hát ha téged ez nem zavar, csak az hogy nem mondta el, akkor meg is érdemlitek egymást. Csak ne lepődj meg ha ezúttal te leszel felszarvazva, vagy más gyerekét neveled majd.
2016. nov. 27. 18:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Mivel abortusz sokféle ok miatt lehet, nem az abortusz miatt lennék kiakadva, sokkal inkább amiatt, hogy nem az aktuális párjától (tehát mellette valakitől!) esett teherbe. Kivéve persze, ha ez mondjuk erőszak következménye volt!
2016. nov. 28. 12:51
 17/27 anonim ***** válasza:
49%
En szerintem elvalnek,nem birnek egyutt elni egy olyan emberrel aki ossze vissza csalta a parjat,terhes is lett tole,es ezt nem meselte el a hazassag elott.Keptelen lennek benne ezek utan megbizni,de lehet bennem van a hiba.Plussz aki ennyiszer es ilyen felelotlenul volt hutlen,az szerintem maskor is megteszi.
2016. dec. 29. 16:28
 18/27 anonim ***** válasza:
15%
Azonnal elválnék. Nem tűrnék meg egy gyilkost az életemben.
2016. dec. 29. 16:45
 19/27 anonim ***** válasza:
45%
Szóval legalább 2x megcsalta az előző párját, és mind a 2x volt olyan hülye, hogy teherbe esett. Persze balesetek előfordulnak, de ez azért már talán nem az volt, csak felelőtlenség, de leginkább hülyeség. De mindegy, ezen túl vagyunk, ami volt, elmúlt. Az abortusz engem konkrétan szintén zavarna, főleg, ha esetleg emiatt nem esne teherbe, amikor mi tervezünk gyereket, de úgy látom, nálad ez nem főkérdés. De hogy azért ilyen rohadt fontos dolgot nem mond el a házasság előtt... Ez egy önző, hülye, felelőtlen p....a, nekem biztos, hogy nem kellene.
2017. jan. 21. 18:42
 20/27 anonim ***** válasza:
66%

Semmit, ami megtörtént, nem lehet megmásítani. Igazából közöm sincs az előéletéhez.

Csak és kizárólag az számít, hogy a JELENben hogyan viselkedik, milyen feleség, van-e jövőkép, boldogok vagyunk-e.

A múlt az múlt. Időpocsékolás rágódni rajta.

Különben az vesse rá az első követ, aki még soha nem követett el hibát.

Bár itt a GYIK-en a többség előszeretettel tör pálcát a másik felett.

2017. jan. 21. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!