Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik kifejezetten internetes társkeresőn ismerték meg a párjukat, és házasság lett belőle?
Mennyi idő után találkoztatok először?
Mikor volt az első csók?
Az első együttlét?
Eljegyzés?
Mennyi idő után költöztetek össze?
Mennyi együttélés után lett házasság?
Kort és nemet is írjatok.
Én 13 éve teletexes társkeresőn ismerkedtem meg a férjemmel 🙂
Egy év után eljegyzés, 1.5 év után házasodtunk mert már úton volt a fiunk aki azóta már 11 éves.
Első nap megbeszéltük, hogy másnap találkozunk, akkor az első randi volt csók is.
Szex nem sokkal később, aztán egyre több időt együtt is töltöttünk, talán 3 hónap után mondtuk ki, hogy együtt is lakunk. Fél év után kérte meg a kezem, innentől egy év múlva volt az esküvő.
Akkor voltunk 30 és 32 évesek.
Barátnőm így ismerte meg a férjét. Hamar találkoztak, de amennyire tudom az első találkozás még nem volt mindent eldöntő. Viszont utána elég hamar összeköltöztek, annak ellenére hogy ezt azt jelentette hogy a lány anyjánál kellet lakniuk (a srác nem igazán volt jóban a családjával, még diákok voltak). Kb két év után házasodtak, akkor a húszas éveik első felében jártak, és ez kb 15 éve volt.
És vicces módon vagy 5 olyan párt ismerek, akik online játékban (WoW) ismerkedtek meg, ebből 4 esetben két különböző országból, és költözés lett a vége, tehát igen komoly kapcsolatok :). Az egyik lány Dél-Afrikából költözött Svédországba.
Én így ismertem meg a férjemet 6,5 évvel ezelőtt, 24 éves koromban. 18 nap online ismerkedés, üzenetváltás után volt az első randink, akkor voltak csókok is.
Az első randi óta vagyunk egy pár, szóval az az évfordulónk is. Az első szex 2 héttel később volt, a 3. randin. Lánykérés 1 hónap után.
Összeköltözés pár nappal az 1. évfordulónk előtt volt, és fél évre rá össze is házasodtunk. Szóval összességében 1,5 év kapcsolat után volt az esküvőnk. 5 éve vagyunk házasok:) 30/N
Mennyi idő után találkoztatok először? Kb 1 hónap levelezés után
Mikor volt az első csók? 2. randi végén
Az első együttlét? 20 nap után
Eljegyzés? 3 év
Mennyi idő után költöztetek össze? 3 év
Mennyi együttélés után lett házasság? 1 év Most már 7 éve vagyunk házasok. Van egy 5 éves kisfiunk. Mindketten 34 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!