Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha messengeren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha messengeren exel találkát beszél meg?

Figyelt kérdés

Az alábbi szempontokat vegyétek figyelembe és így próbáljatok meg okosak lenni.

1. Igen, mi a f*s*z*t nyúlkálok a telefonjához, ugye....

2.Januárban leszünk 10 éve együtt, 1 éve vagyunk házasok.

3.Sokat veszekszünk, sosem voltunk az a csöndben bazsalygó pár, ha problémánk volt, akkor előbb utóbb kifakadtunk és veszekedtünk.

4.26hetes kismama vagyok, Ő a 10 év alatt "végig" veszekedett velem,hogy Én talán sose akarok, mikor akarok, nem akar 50 évesen a 10 éves fiával focizni..stb. Most gondoltam úgy,hogy megérettem a gyerekvállalásra.

5.Ritkán van intim kapcsolat köztünk. Sokat dolgozik a rendes munkáján kívül -többek közt ezért is veszekszem vele-,mert 3 ember helyett intézi a kis cégüket (a cég ügyeket közelben kell intézni) és emellett főállásban dolgozik. Tehát havi 2-3 együttlét ami megvolt az utóbbi 1-2 évben.

6. Nem lehet szembesíteni,mert neki áll feljebb, ordítozik (felhozza az 1.-es pontot) és még Én vagyok a rossz...stb. és egyébként sem úgy van ahogy gondolom...stb.

7. 4évvel ezelőtt regisztrált már sex társkeresőre, akkor dühömben én is regeltem, felvettem vele a kapcsolatot és randit beszéltem meg vele, csak hogy neki fingja se volt,hogy Én fogom várni a helyszínen. Akkor elköltöztem tőle. 1,5 hónap után fogadtam vissza.

Most kimaradt 2 hónap is sex terén. Változik a testem, nehezebben viselem el magam. Mondjuk ki, önértékelési problémáim vannak. De erőt vettem magamon és csináltam magamról pár intim fotót...amitől sírva fakadtam,mert olyan tehénnek néztem ki rajta :D

Másnap megint nekiálltam, nagyon jó képek készültek, férjemnek el is küldtem - nagyon tetszett neki is- este hazajött és adtunk egymásnak. Megfogadtuk,hogy legalább hetente egyszer megpróbálunk együtt lenni.

Ezután 1 hét telt el. Megnéztem a telefonját és chatelt azzal a nővel, akiről egyszer kérdeztem,hogy ki és azt mondta gyerekkori ismerősök...csak a chatelésből az is kiderül,hogy a hölgy is ugyan ezt mondja a kedves férjének, közben egymásnak exei. 2 gyermekes 'anyuka'. A nő elnézést kért a páromtól,hogy az Ő férje ráírt és kérdezgette,hogy miért beszélgetnek egymással...stb.-.-

Videochateltek is, suttyomban, halkan a furdőbe kimenve (ez mind a szövegből derül ki). De Én bottal nem piszkálnám meg. Nekem kínos, hogy ilyen nőhöz köze volt bármikor is. De ízlések és pofonok.

Végkifejlet:

+ Nincs kedved valamelyik nap átjönni?

-De van

+OK de komolyan

-Komolyan

+Ne verj át

A nő férje német országban dolgozik, 3-4 hetente jön csak haza, mint kiderült féltékeny típus -nem feleslegesen-, a nő tőlünk 80km-re él.

Régebben is olvastam chatelésüket, de akkor a férjem "kezdeményezett", hogy miújság a nővel, meg mutasson neki valamilyen képet (ennek tárgya sosem derült ki), mert a nő mindig lekoccolta,hogy "itthon van a férje" "vagy ellenőrizi a vibert/messengert a férj, vagy szimplán nem ér rá. Ezért nem is foglalkoztam vele,mert szemmel láthatóan mindig le volt koccolva. Most,hogy nincs otthon a macska cincognak az egerek?

józan ítélőképességgel rendelkező személyek véleményét várom. Akinek már volt hosszú párkapcsolata, esetleg adott már egy esélyt is a másik félnek...stb.

Itt már nem csak,mint Nő, hanem, mint Feleség és Anya is fogok megaláztatásban részesülni,ha tényleg kerít rá alkalmat, hogy leautókázzon. Nekem kilátásba is van helyezve,hogy vidéken élő szüleimnek kell lemenjek segíteni (egyik nap megyek-másnap jövök), félek,hogy ekkor kerítene rá alkalmat. Vagy legyek már megint Én a "szemétláda" és várjam a kapualjban 80km-el arrébb? -.- Csak hogy a másik fél férjének bevonása nélkül ez most kivitelezhetetlen. De talán már ez az a kategória mikor "megérdemlik", mert emberek -köztük igazán ártatlan 26 hetes magzatunk- életével játszanak.

2016. okt. 26. 17:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*6 évvel ezelőtt regsiztrált sex társkeresőre----akkor voltunk 4 éve együtt.
2016. okt. 26. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?Kérdezz rá.Mondd,hogy igen,elolvastad az üzeneteit,de kizárólag azért,mert nem csak te vagy "veszélyben".Még jó hogy kiderült...próbáljátok valahogy megjavítani ezt a kapcsolatot,mert nem lesz jó vége.

A szex kevés neki,veszekedtek,nos,máshol kompenzálja magát.Amúgy a szexkeresős oldalnál át kellett volna gondolni a helyzetet.

Nos,objektíven így látom a dolgot.Ketten rontottátok el,ketten is kell megjavítsátok.Hajrá!

2016. okt. 26. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja, hányszor lépett félre úgy, hogy nem tudtál róla. Direkt keres szexpartnert, még csak az se lehet "mentség", hogy nem tudott az érzelmeinek parancsolni.

Vagy szemet hunysz és belenyugszol, hogy mindig lesz melletted valaki más is.

Vagy most megbocsátasz, mert "apa kell a gyereknek", és váltok később.

Vagy elváltok most. Ahogy nézem, ezt a házasságot felesleges megmenteni.

2016. okt. 26. 18:14
 4/15 A kérdező kommentje:

Azt "remélem" csak én is,hogy a sex "hiányzik" és nem egy titkos kapcsolat -amiben már azért komoly érzelmek és hosszútáv van-, mert akkor tudok változtatni. Már be is újítottam harisnyakötőt, platformot, amit tegnap elő is adtam volna,csak totál félre siklott az este. Először bunkó volt, aztán sírva fakadtam, mert Én próbálkozok magammal is megküzdeni és szem előtt tartani,hogy ne legyek unalmas, hozzak színt az egészbe és közben ott lebeg a fejem fölött az a némber.

Annyit elmondtam neki,hogy a testképem most teljesen padlón van. Biztosított arról,hogy engem szeret a világon a legjobban,én vagyok a leggyönyörűbb nő a világon , ekkor elővette a telefonját és megmutatta az egyik képet, amit csináltam neki, majd hosszú másodpercekig nézegette...amitől végül is jó lett a befejezés,de megint csak a feszkó volt előtte.

2016. okt. 26. 18:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Attól azért nem félek,hogy lépten nyomon megcsalásra játszik,mert elég együgyűen csinálta "mindig is".

A munkája sem teszi lehetővé,hogy máshol legyen,mint mondjon,mert bármikor ellenőrizhetem , amit már volt,hogy kilátásba is helyeztem, vagy tudta nélkül meg is győződtem róla,hogy ott volt ahol mondta. De nem akarok mániákussá válni és ebbe bolondulni bele, én is egy érző lény vagyok. Az egészségemet és a kapcsolatot sem szeretném beáldozni.

Megpróbálok simulékonyabb lenni,de azért nem feladni saját magam, mert az sem én lennék. Meglátom folytatódik-e a cirkusz.

2016. okt. 26. 18:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 hónapos gyerek mellett jöttem rá, hogy csal az exel.

...

2016. okt. 26. 18:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Rohadt sok kitartást és erőt kívánok,de őszintén.Nem egyszerű manapság,de úgy hiszem megoldjátok a helyzetet.

Első voltam!

2016. okt. 26. 18:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem az elozmenyek alapjan ez egy eleve haldoklo kapcsolat volt, rengeteg jatszmazassal sokkal kevesebb szeretettel, es mas eleve elvetelt otlet ebben a szituban meg csaladosat is jatszani.

Ne alazd meg magad jobban. Es meg a babad erdekeben menekulj meg a kovetkezo husz ev megalaztatasaitol, mert amit ideirtal, azt egyszeruen (tenyleg nem bantani akarlak), szanalok erzest keltett bennem. Mennyit nyomozgatsz, aggodsz, semmi tisztelet nem iranyul feled... felhaborito. Ne csinald ezt magaddal egy feltehetoleg alomkep miatt, mert hogy te "ezzel es csakis ezzel a hapekkal akarsz csalad lenni". Nem erdemli meg es tul te mar igy is tul sokaig voltal vak.

2016. okt. 26. 19:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szokj vagy szökj.
2016. okt. 26. 19:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ott ahol ennyire fel kell dobni egy házaságot, ennyire újítani kell baj van! Én 7hónaposs terhességből 6hónapig szex tilalmon voltam 3hónapot kórházban is feküdtem akkor a te álláspontodban joga lett volna megcsalni? Én is 12éves kapcsolatban élek..
2016. okt. 27. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!