Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kések 15 percet, hozom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kések 15 percet, hozom a kulcsokat, te hozzál csokit. Ezt az üzenetet találtam a férjem telefonjában. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az üzenet egy férfi névről érkezett" Attila" felhivtam ismeretlen számról és egy nő vette fel. Kétségbe vagyok esve.
2016. okt. 16. 00:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Valószínű, csaj van a dologban.

Azért azt nem tudom elképzelni egy felnőtt emberről, hogy ennyire ostoba legyen. Vesz egy ócska telót, arabtól névtelen simet és kész. Vagyis, vagy végtelenül ostoba, vagy egyáltalán nem érdekli, hogy megtudod, vagy nem. Az egy szarvas hiba, ha valaki szeretőt tart és a rendes telszámán, vagy neten tartja a kapcsolatot.

2016. okt. 16. 08:01
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Én borzasztó komoly arccal ráijesztenék, hogy kiderüljön:

Tudom, hogy megcsalsz, és el akarok válni.

2016. okt. 16. 08:12
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Eléggé amatőr.De jobb,hogy kiderült. Hidd el!
2016. okt. 16. 08:21
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Annyi esze van,hogy férfi nevet írjon be, de annyi nincs, hogy kitörölje az smst. Meg is érdemli, hogy lebukott.
2016. okt. 16. 09:44
 15/22 Titusztitusz ***** válasza:
89%
Meg vagy csalva, kérdező...Ez bizony nemis kérdés...
2016. okt. 16. 10:08
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Sajnálom... , ezt aligha lehet másképp magyarázni...gyereketek van?
2016. okt. 16. 10:21
 17/22 anonim ***** válasza:
89%
Írj egy sms-t a nevében, találkozzatok a sarkon. Meglátod, hogy Attila megy el, vagy Andrea.
2016. okt. 16. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megcsal...

Sajnállak nagyon,legy erős!

2016. okt. 16. 23:55
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez komoly? A világ lett ennyire rossz, vagy én vagyok túlzott bizalommal az emberek felé?

Mert szerintem simán reális a sztori: mentek valahova, és vittek csokit. Mi van ebbe? Mi is szoktunk csokit enni haverokkal...

Másrészt ha megcsalás lenne, tényleg ilyen amatőr lenne? Jó, mondjuk nincs benne tapasztalatom, sose csináltam, de biztos nyomtalanúl csinálnám, hogy még a telóm is bármikor bárhol hagyhassam.

Szóval nekem nem áll össze ez a megcsalós dolog :/

Ja, és, hogy csaj vette fel: nekemis vette már fel nő a telefonom: barátnőm, anyum, de még sima barát is...

2016. okt. 17. 16:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Kiderült valami? Fejlemények?
2016. okt. 21. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!