Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Esküvő után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után mennyi idővel szokás a házassági szerződést megírni?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
hát leginkább előtte kellene...
2016. okt. 14. 16:45
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Előtte szoktak. De ha utáni írjátok, házassági vagyonjogi szerződésnek hívják, bármikor megköthető.
2016. okt. 14. 21:36
 13/17 anonim válasza:
Ezt a hibát én is elkövettem. A férjem elodázta a szerződést ... jelszó: minek az nekünk, mi együtt fogunk meghalni ... és természetesen mindenki tudja mit hozott a házasságba ... Ez volt a duma! Aztán mikor megszerelmesedett egy nagyon-nagyon fiatal lánykába, mire észbekaptam már szinte az utcán voltam! A lakást én vittem a házasságba teljesen berendezve. A végén nekem kellett hitelt felvennem, hogy legyen hova mennünk a gyerekkel! Ha még nem késő ne hagyd magad!! Nem tudhatod mit hoz az élet!!!!
2016. okt. 18. 07:48
 14/17 Helyes válasz ***** válasza:
48%

A házasság maga egy szerződés,ami egy életre szól.Persze értem

a felvetést,csak akkor ez már egy bekalkulált bizalmatlansági faktor,szerintem.Ezt úgy írom,hogy én vittem a vagyont a házasságomba.

2016. okt. 18. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de én meg a házasság előtt kötött szerződést nem értem. Megbízom valakiben, akivel összekötöm az életem, örökre (legalábbis akkor ezt gondolom) akkor minek szerződés?

Nálunk az volt, hogy előtte nem kötöttünk (fentiek miatt) aztán pár év után változtak a körülmények (nem részletezem), felmerült a válás, azonnal megbeszéltük ki amit hozott azt viszi, ügyvédnél írásba is foglaltuk, tételesen. Azóta is szívunk vele, mert amint változik a vagyon helyzet, módosítani kell a szerződést (ügyvédünk nem bánja persze..). De nálunk se házassági szerződés van címben, hanem tulajdonjogot szabályzó polgári jogi szerződés vagy mi a fene, nem tudom. Az biztos, hogy válás esetén ez az alapdokumentum, hogy ki mit kap.

2016. okt. 20. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:
15. Ti korrektek vagytok egymáshoz, senki nem akar többet magának, mint amit vitt. De nem mindenki ilyen! Van aki egy lyukas cipőt se hozott a házasságban, mégis váláskor mindennek a felét akarja. Nyilván ő már nem fog belemenni egy olyan szerződésbe, mint amit ti írtatok. De ettől megvéd a házasság előtt írott szerződés.
2016. okt. 20. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Előtte kellet volna megkötni utána már más a neve a szerződésnek, én is bántam hogy nem kötöttem annó mert alig valamivel jöttem el a házasságból ,de az élet kárpótolt azóta van társam és gyerekem ő meg d.. meg a pénzével és a házával amit én újítottam fel. Amúgy meg vicces de a mostani embereket is maga körül kihasználja és leveszi pénzzel. HÁt igen én akkor fiatal voltam és naív. De ha te utólag akarod megkötni hát én biztos kib.. nálak mint macskát szarni
2016. okt. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!