Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most ez tényleg gyerekes dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez tényleg gyerekes dolog?

Figyelt kérdés
Facebookra kitettem egy közös képet a férjemmel és írtam egy idézetet hozzá. Erre nekem azt mondja, hogy a tinik szoktak ilyeneket írni. Ráadásul nem is egy csöpögős idézet volt. Látta, hogy megsértődtem, meg mondta, hogy nem úgy gondolta. Mondtam neki, hogy furcsa, mert pár éve ezek még nem zavarták, meg ő is mindig romantikus volt. Képet is ritkábban posztolok.
2016. okt. 1. 09:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

A gyerekességedet szémomra az mutatja, hogy ugyan kiírtad a kérdést, de lehurrogtad az első válaszolót aki nem ért egyet veled. EZ a gyerekes.

Mellesleg a felnőttek tényleg nem szoktak idézeteket megosztani (ezt most a képtől teljesen függetlenül mondom), ők inkább a saját, önálló gondolataikat írják ki. Szerintem a férjednek sem lett volna baja, ha csak simán feltöltöd a képet.

2016. okt. 1. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk forditva van, en nem teszek fel kozos fotokat, a ferjem viszont telenyomja veluk a falat es komolyan nyaggat, hogy tegyek fel tobb kozos kepet, vagy csak kepet rola es irjam ala h milyen buszke vagyok ra, meg mennyire boldog vagyok vele bla blah....:-)))

Nem igazan ertem, h miert kell ezzel tele tolni a feszbukot:-)))

O 36 es 34.

2016. okt. 1. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

Eleve nem értem minek fészbukra képeket feltenni..Minek az állandó önreklám? Kell a like?Attól olcsóbb lesz a kenyér neked a boltban? És még az idézet is amit ctrl c-ctrl-v-vel másolgat boldog boldogtalan,az mire jó? Valami haszna van?

Aki ismerős az tudja ,hogy együtt vagytok, jól megvagytok,felesleges ezt egy profitorientált webes felületen ország világnak kirakni. Magánélet magánügy.Kezd kiveszni ez a fontos dolog. Romantikusnak meg egymás előtt kellene lennetek.

2016. okt. 1. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Ha az én vőlegényem csinált volna ilyet, pont ugyanúgy reagáltam volna, mint a kérdező férje. A közös fotó ok (bár nekünk nincs ilyen, inkognitóban vagyok a face-en), de ez az önreklám nekem is a tiniket illetve az otthon unatkozó 30-40-es női korosztályt idézi.

Egyébként tényleg gyerekes lehetsz, mert egy felnőtt ember elgondolkozik egy ilyen kritikán, nem pedig megsértődik, ráadásul annyira látványosan, hogy a férjednek visszakoznia kelljen :D

2016. okt. 1. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
A kilencessel értek egyet. Én, még egyszer sem néztem a pároméra. Mondjuk, hidegen is hagy az egész facccccebookozás.
2016. okt. 1. 12:25
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
Én azt figyeltem meg, hogy a pasik kevesebb képet raknak ki. Vagy azért mert a barátnőjük helyettük is posztol vagy azért nem rak ki semmit és a párjára is morog mert épp mást fűz és ha tele van szerelmes fotókkal az oldala akkor nem tudja beadni a következő csajnak hogy már semmi sincs köztük és el fogja hagyni ,😄 Amúgy szerintem meg kell találni az arany középutat. Pont annyira irritáló számomra az aki kiposztolja azt is ha sz.arni megy, mint ez a hiszti a face ellen. Én örömmel nézem ismerősök fotóit, örülök hogy boldogok, megházasodtak, babájuk született vagy nyaralni voltak, vagy csak úgy kiraknak egy képet.
2016. okt. 3. 08:40
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 Jó ilyen normális embert 'olvasni'-mint te vagy...
2016. okt. 4. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!