Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg gyerekes dolog?
A gyerekességedet szémomra az mutatja, hogy ugyan kiírtad a kérdést, de lehurrogtad az első válaszolót aki nem ért egyet veled. EZ a gyerekes.
Mellesleg a felnőttek tényleg nem szoktak idézeteket megosztani (ezt most a képtől teljesen függetlenül mondom), ők inkább a saját, önálló gondolataikat írják ki. Szerintem a férjednek sem lett volna baja, ha csak simán feltöltöd a képet.
Nalunk forditva van, en nem teszek fel kozos fotokat, a ferjem viszont telenyomja veluk a falat es komolyan nyaggat, hogy tegyek fel tobb kozos kepet, vagy csak kepet rola es irjam ala h milyen buszke vagyok ra, meg mennyire boldog vagyok vele bla blah....:-)))
Nem igazan ertem, h miert kell ezzel tele tolni a feszbukot:-)))
O 36 es 34.
Eleve nem értem minek fészbukra képeket feltenni..Minek az állandó önreklám? Kell a like?Attól olcsóbb lesz a kenyér neked a boltban? És még az idézet is amit ctrl c-ctrl-v-vel másolgat boldog boldogtalan,az mire jó? Valami haszna van?
Aki ismerős az tudja ,hogy együtt vagytok, jól megvagytok,felesleges ezt egy profitorientált webes felületen ország világnak kirakni. Magánélet magánügy.Kezd kiveszni ez a fontos dolog. Romantikusnak meg egymás előtt kellene lennetek.
Ha az én vőlegényem csinált volna ilyet, pont ugyanúgy reagáltam volna, mint a kérdező férje. A közös fotó ok (bár nekünk nincs ilyen, inkognitóban vagyok a face-en), de ez az önreklám nekem is a tiniket illetve az otthon unatkozó 30-40-es női korosztályt idézi.
Egyébként tényleg gyerekes lehetsz, mert egy felnőtt ember elgondolkozik egy ilyen kritikán, nem pedig megsértődik, ráadásul annyira látványosan, hogy a férjednek visszakoznia kelljen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!