Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg gyerekes dolog?
Tényleg a tinik csinálják, meg azok, akik frissen kerülnek a facebook közelébe, és azt hiszik, hogy aktívkodni kell.
Inkább kinyomtattad volna a fotót, a hátára írtad volna az idézetet, és kiakasztottad volna a nappaliban.
Nem. De a pasik ezt nem szeretik. -Ez a van feleségem de azért ezt ne lássa már mindenki... :) vagy kerüljük a feltünést típus....
-én inkább a kamasz gyerekeimmel készültet rakom fel ha rábólintanak, hogy ok:)
szerintem itt inkább az idézettel volt csak a gond és nem a fotóval, amit kitettél. szedd le az idézetet, és hagyd kint a képet, ennyi :)
kompromisszum az élet :)
"Mondtam neki, hogy furcsa, mert pár éve ezek még nem zavarták, meg ő is mindig romantikus volt."
Az ember változik. ("Egyetlen állandó a változás maga.")
Attól, hogy nem szereti a giccses idézeteket, még romantikus, csak neki nem tetszik, ezt fogadd el!
Úristen, felnőtt létedre ezen a szinten vagy?
Nem csoda, hogy a férjednek gondja van a viselkedéseddel.
Ha nem vagy kíváncsi mások véleményére miért tettél fel kérdést?
Ennyi ésszel..
Pár éve biztos azért nem zavarta, mert akkor még a tinikhez tartozott, de mostanra felnőtt, ellentétben veled. Esetleg azért, mert akkor került először facebook közelbe, és még nem tudta, hogyan kezelje a privát információit.
Egyébként miért ebben méred a romantikát?
Inkább a közös programokra és élményekre kellene időt szakítani, ami valódi értéket teremt.
Ha ennyire reklámozni akarod a kapcsolatotok tökéletesség(pedig hiányzik a romantika) viselj egy pólót amire rányomtatod a képeteket és az idézetet. Vagy mutogasd minden szembejövőnek az utcán.
Nem tennéd? Na ugye. Így van ez az internettel is. Viselkedj úgy, mint a való életben.
Mindenki azt csinál amit akar. Ha neked jól esett ezt a fotót idézetestül kitenni akkor ez van.
Itt felesleges megkérdezni, legtöbbjük (tisztelet a kivételnek) csak fröcsögni jár ide, nagypofájú fap(i)na.....
Na és ha gyerekes akkor mi van? Pfff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!