Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megbeszéltük, hogy szeretne engem feleségül venni, és gyereket is szeretnénk, de mégsem történik semmi. Vajon most mire vár? (27/L)
Figyelt kérdés
Nagyon nagy a szerelem, és én úgy érzem már belevágnék a házasságba, de ezek szerint ő még nem...vagy csak nem gondolkodik róla? mit tegyek? Hogyan lehetne erről beszélni? Szerintem a lánykérés időszerű lenne, de úgy nem az igazi, ha én "erőltetem". Mit tehetnék az ügy érdekében?2016. aug. 18. 11:12
11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 8 éve ismerjük egymást, de csak nyár eleje óta vagyunk együtt, és azóta együtt is lakunk. Lehet, hogy korai lenne, de a hosszú ismeretségre tekintettel, szerintem mégsem korai.
2016. aug. 26. 10:48
12/25 anonim válasza:
A hosszú ismeretség egy dolog, de egyrészt lakva ismerszik meg az ember, másrészt 3 hónapra én még ennyi ismeretség után sem számolnék ilyesmivel. Várj legalább amíg fél évesek lesztek(férjem akkor kért meg), de az egy év sem lenne késő(egyedül gyerek szempontjából nem annyira jó az időt húzni). Ha akkor sincs semmi akkor majd pedzegesd meg kicsit a dolgot, hogy mik a tervei.
Ez még tényleg egy nagyon friss kapcsolat, nem kell kapkodni. :)
13/25 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, így fogok tenni. :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2016. aug. 29. 09:03
14/25 anonim válasza:
HÁROM HÓNAPJA VAGYTOK EGYÜTT és Te már a házasságért nyígsz? Öt éven belül időben vagytok.
15/25 A kérdező kommentje:
Megkérte a kezem, magától:) Most! Utolsó: nem nyígok, nem az én stílusom, anélkül is megkapok mindent, látod? :) Szar neked, valószínűleg neked nem jönnek össze a dolgok, bár nem is csodálom ilyen bunkó embernek nem szokott bejönni az élet:)
2016. aug. 29. 11:23
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöööm
2016. aug. 29. 13:35
18/25 A kérdező kommentje:
És minden bunkó pasinak üzenem aki beírt ide nekem, hogy bekaphatja
2016. aug. 29. 13:36
19/25 anonim válasza:
Gratulálok, most már elhízhatsz!
20/25 A kérdező kommentje:
Engem úgy is szeretne:) Téged meg szerintem senki sem szeretett, azért vagy ilyen sötét lelkű:)
2016. aug. 29. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!