Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elmondta nekem sírva hogy a munkahelyen nagyon tetszik neki egy nő! Mit tegyek? Hétről hétre rosszabb a helyzet, szoktak beszélgetni, mondja. Engem elhanyagol, már nem olyan mint volt! Ez nagyon fáj nekem. Ti mit tennetek?
Feltételezem nem örömében sírt, hanem a lelkifurdalása miatt.
Ha szeret téged, akkor kiállja ezt a próbát és nem rohan ahhoz a nőhöz.
Magyarul lelekben már megcsalt, testileg nem tudni.
Mindenki máshogy áll a megalázáshoz valaki tűri én személyszerint abszolut nem viselnem el.
Ha itt tartotok már nem nagyon tudsz mit tenni.
De ha mindenképp meg akarod menteni a kapcsolatot akkor üljetek le beszélni! Gondolkozz el azon, hogy Te mit tettél ês miben hibáztál, hogy ide jutott a kapcsolatotok! Beszéljétek meg mit vártok a másiktól stb. Mindenesetre a férjednek kellene megszüntetni a beszélgetéseket ezzel a nővel, mert MÈG nem csalt meg, de meg fog...
Kérdező, már leírtam.
Feltételezem nem azért sír, mert örül a helyzetnek.
Ha nagyon tetszik neki a nő, akkor vele akar lenni, de most össze van zavarodva és érzi, hogy gáz van a kapcsolatotokban, ha más nő után epekedik.
Meg lehet menteni a kapcsolatot, de csak akkor ha mindkét fél akarja.
Ő most őszintén elmondta, hogy mi a helyzet, ez volt az első lépés, és valószínűsíthető, hogy hajlandó is rajta változtatni.
Nem értem, csak nekem furcsa,hogy sírva mond egy férfi valamit?Mint egy gyerek?
Ln sose láttam a 30 év alatt sírni a férjemet.
Ennyire nem bízik magában,hogy hűséges tud maradni?mégis, mit várt tőled,hogy mondd neki hagyja ott a munkahelyét, vagy rűgasd ki a nőt,nem értem, komolyan.
Legyél érdekesebb, mint a másik nő.
Ha tele a hasa, és üres a zacsija, nem fog megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!