Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális az, hogy arra izgulok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy arra izgulok/arról fantáziálok, hogy más dugja a feleségem?

Figyelt kérdés
15 év házasság, gyerekek stb. Nem történt meg. Legalább is nem tudok róla. :) mivel én is kívánok néha más nőket így magamból kiindulva a feleségem is kívánhat mást, vágyhat valami változatosra. Én bele egyezznék ha ő is szeretné ezt persze. El is mondtam a feleségemnek. De ő totál kiakadt, hogy én őt nem szeretem. Pedig szeretem. Nagyon is. Perverz vagyok?

2016. júl. 28. 11:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
most ezért miért válna el? Ha tudnád mennyivel betegebb dolgaik vannak az embereknek, igen a te ismerőseidnek is, akik egyébként olyan normálisnak látszanak. Azt se tudod milyen a házasságuk, milyen az életük együtt és azért, mert van valamilyen szokatlan (legalábbis számodra mindenképp) szexuális fantáziája, már váljanak is el?
2016. júl. 28. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:
En orulnek ha a ferjemnek eszebe jutna ilyesmi, de ez nala kizart.
2016. júl. 28. 16:09
 13/18 Titusztitusz ***** válasza:
Normális is meg nemis...Álltalában komoly idegi megterhelések során,stresszes életmód kapcsán,súlyos idegi kimerültség időszakában szoktak férfiaknak ilyesmi gondolataik támadni...Kérdező...Szerintem próbálj meg te is kicsit visszavenni a felpörgött életstílusodbol,ami nagy valószínűséggel jellemző lehet rád...
2016. júl. 28. 16:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem normális. Mások szerint. Ez azonban minket nem érdekel,mert mi gyakoroljuk is ezt a műfajt,és sokkal többen művelik,élvezik,mint gondolnátok! Tehát óvatosan az ítélkezéssel! Mi is ósszefutottunk példás családokkal,családapákkal véletlenül.
2016. júl. 28. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem normális szerintem...
2016. aug. 1. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen normális! Én is szoktam fantáziálni, de nem árulom el mit.

Az álprűdeknek üzenem honnan tudod, hogy a párodnak mi jár az eszében... Hihihi...

2016. aug. 4. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális? Ha te erre izgulsz akkor normális, mi a francért érdekel hogy más mit mond, másnak az e vagy sem.

Egyedül max a feleséged véleménye érdekeljen, ha neki pedig ez kiverte a biztosítékot akkor fantáziálgatsz szépen tovább és kész. Erre nagyon középút nincs.

Azért kíváncsi lennél hogy a fantáziáláson túl ha valóban adott lenne a szitu, mennyire tudnád fejben kezelni a dolgot, mert a fantázia és a valóság azért picit más.

2016. aug. 4. 09:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Elméletben engem is vonz, hogy a párom előttem dugjon meg egy másik nőt. Mocskosul izgató a gondolat. De a valóságban biztosan nem így csapódna le, és nem is vágyom rá. A fantázia az fantázia.
2016. aug. 5. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!