Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ha zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha zavar, hogy a férjem kevesebbet keres mint én?

Figyelt kérdés
Èn rossz körülmènyek közt nőttem fel, volt mi ösztönözzön a tanulásra, jò vègzettsègem lett ès egèsz jò állásom van, havi 300-350et keresek. A fèrjem jò családban nőtt fel, sokáig otthon lakott, èrettsègi után elkezdett dolgozni sima ügyintèzőkènt egy gèpipari cègnèl, nem volt nagyon ami tanulásra, karrierèpìtèsre ösztönözze. Mikor engem megismert ès elköltöztünk jött rá hogy többet akar annál amit csinált. A tapasztalata miatt területi vezető lett egy gèpipari cègnèl mostmár 4 ève, ide felvettèk èrettsègivel de elkezdett ilyen területen tanulni is, mèg 1 ève van. Attòl függetlenül hogy területi vezető nem keres olyan jòl, kb 150 nettòt kap plusz 1-2 egyèb dolog. Őt zavarja hogy èn többet keresek, engem is kicsit ès nem is a pènz miatt hanem mert rossz hogy sokszor ùgymond ő rosszabbul èrzi magát hogy költ, mert hogy èn keresek többet, holott engem annyira nem èrdekelne de már sokszor nekem van bűntudatom hogy jobban keresek nála. Butaság nagyob ugye? :) de sokszor vitát szül...
2016. júl. 27. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most én csak magunkból indulok ki, nekünk az a szerencsénk, hogy lesz segítségem és így én a baba mellett is tudok majd itthonról dolgozni mondjuk napi 2 órát, ami már elég lesz ahhoz, hogy ne essünk vissza túlzottan. De 300 ezer forintot mi ketten úgy elköltünk, mint a sicc. Lakáshitel, kocsi, + bevásárlásnál megszoktuk, hogy a jobbat vesszük. Nem is szórjuk, ruhákra meg utazásokra. Rohadt szar lenne annyiból élni plusz egy gyerekkel.

Anno mikor volt mindkettőnknél egy emelkedés az is úgy eltűnt a mindennapi kiadások között, hogy na még. Jól hangzott meg minden, de annyi lett belőle, hogy mindig van itthon többféle friss piacos zöldség és gyümölcs.

2016. júl. 28. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam még ezen, de végül is mindegy. Kinek a pap, kinek a papné. Én arra akartam rávilágítani, hogy bár ugyan meg lehet belőle élni, biztos mi is kijönnénk, de rohadtul fájna, ilyen alap dolgokról kellene lemondani, amin most gondolkodnunk se kell egy pillanatot sem. Főleg, mikor van egy gyerek is akkor méginkább arra vágyik az ember, hogy ezek a dolgok mindig meg legyenek.

Aztán ha már most ebből probléma lesz akkor majd csak ezután jön majd még az az időszak, mikor valóban fel fogják fogni a jelentőségét a dolognak.

2016. júl. 28. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez akkora problémàt okoz, hogy vitàkat , veszekedéseket szül, akkor nem vagytok egymàshoz valók.
2016. júl. 28. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Fel lehet készülni erre az időszakra pl. úgy, hogy nem szórják el az összes pénzt (mindjárt nem félmillás az életszínvonal), hanem jócskán tesznek félre a gyes időszakára, hogy ne kelljen akkor se fillérezgetni. Nem lesz olyan markáns az életszínvonal-különbség, meg amúgy is mindig jó, ha van egy kis tartalék. Vagy elmegy apu gyesre, ahogy nálunk is történt.:-)

Amúgy pedig tényleg nem minden a pénz, az meg (nekem) külön biztonságérzetet ad, hogy nem vagyok senkinek kiszolgáltatva anyagi szempontból.

2016. júl. 29. 11:05
 15/16 anonim ***** válasza:
14# attól még én nem vagyok kiszolgáltatva a férjemnek, hogy egyformán jól keresünk, nem én keresek több mint kétszer annyit. Az meg az asszonyon ugyanúgy nem fog segíteni, ha a férje lesz gyeden, nem ő. Tök mindegy, hogy a gyerek apával van otthon, vagy a dadussal a bölcsődében, ha nem TE, az anyja vagy vele.
2016. júl. 29. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Meg az apja majd meg is szoptatja?
2016. júl. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!