Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem sehova sem akar jonni velem szorakozni. Csak az internet letezik neki. Egyszeruen nem tudom mit kezdjek magammal. Vmi ötlet tanacs?
28 L
Nemreg koltoztunk mas varosba. Itt(neki vannak ismerosei) teljesen egyeduk vagyok, maganyosan..
Borzaszto erzes. Elhagytam miatta mindenkit akit szerettem es fontos volt nekem. Ö akarta mindenkepp hogy elkoltozzunk.
Lassan ugy erzem ot sem szeretem mar.Csak ugy hagyom hogy teljenek a napjaim iszok neha hogy hamarabb teljen . Borzalmas. Felek válni. Akkor is egyedul lennék. Igaz most is egyedul vagyok...
Ha esetleg vkinek van otlete irjon.
NEM volt futó kalandom! Azt csak mint lehetőség említettem ami nem lenne jó!!!
FÉLREÉRTETTÉL
Arra irtam hogy az nem lenne megoldás.
A kérdés mit tegyek?
Szia,
Valóban félre értettelek akkor.
Az internet függés valós probléma. Valahogy érdekesebbnek kellene tenned magad az internetnél, hogy veled foglalkozzon inkább. Akár üzeneteket is írogathatsz neki.
Mindenesetre ne igyál, attól csak rosszabb lesz. Milyen baleseted volt? Faluba költöztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!