Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjem sehova sem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem sehova sem akar jonni velem szorakozni. Csak az internet letezik neki. Egyszeruen nem tudom mit kezdjek magammal. Vmi ötlet tanacs?

Figyelt kérdés

28 L

Nemreg koltoztunk mas varosba. Itt(neki vannak ismerosei) teljesen egyeduk vagyok, maganyosan..

Borzaszto erzes. Elhagytam miatta mindenkit akit szerettem es fontos volt nekem. Ö akarta mindenkepp hogy elkoltozzunk.

Lassan ugy erzem ot sem szeretem mar.Csak ugy hagyom hogy teljenek a napjaim iszok neha hogy hamarabb teljen . Borzalmas. Felek válni. Akkor is egyedul lennék. Igaz most is egyedul vagyok...

Ha esetleg vkinek van otlete irjon.

#válás #férj #rosz kapcsolat
2016. júl. 15. 20:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Ha az, akkor nem tudom, miért vagy még vele? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ez komoly...
2016. júl. 17. 12:31
 12/22 anonim ***** válasza:

Találjál ki valamit, ami érdekesebb a gépnél. Biztos, hogy játszik, és nem dolgozik (pénzt keres) rajta? És ne igyál! Egy kortyot sem!

Az nem lehet, hogy ittál, és inkább gépezik?

2016. júl. 18. 13:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Mėg időben vagy, most vålj el.Rengeteg kapcsolat megy tönkre a környezetemben a szåmītôgėp-függősėg miatt.
2016. júl. 18. 18:01
 14/22 A kérdező kommentje:
Koszonok minden egyes valaszt!
2016. júl. 19. 18:53
 15/22 Titusztitusz ***** válasza:
Ess neki te is a netnek...Úgy,mint ahogy a férjed is teszi...(Látod,ide is idetaláltál valahogy...)
2016. júl. 19. 18:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Ok utolso de most ezt hogy erted? Fejtsd ki
2016. júl. 19. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

#16 Szerintem úgy, hogy itt 10 percen belül találhatsz valaki, aki ledönt, egy órán belül.

De erre biztos rájöttél a sok privátból is.

2016. júl. 20. 00:16
 18/22 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...Látod,a 17-es is írt neked egy opciót,meghát énis ugye...Ha unatkozol,ott a face,meg a különböző fórumok,esetleg ez a GYÍK portál...Néha itt is akadnak értelmes emberek,akikkel el lehet normálisan levelezgetni...Hogy találtál ide? Van face oldalad?
2016. júl. 20. 16:24
 19/22 A kérdező kommentje:

igen, természetesen.

De tudom hogy az sem megoldás. Futó kalandok jöhetnek de én normális megldásra gondoltam.

Helyrehozni nem tudom hogy lehet ezt a hazasságot hogy élvezetes legyen.. vagy igen?

Ha nem csak a válás marad.. De ez lehet ok? hogy azért mert unalmas és belefáradtam a törekvésbe ??

2016. dec. 6. 12:55
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez nem ok a válásra. A válóok az lesz, ha megtudja a "futó kalandjaidat". De azért azonnal kidob.
2016. dec. 6. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!