Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi ideje jártatok, illetve mikor költöztetek össze, mielőtt összeházasodtatok?
Jó, tudom, az se mindegy, hány évesen, esetleg ezt is odaírhatjátok. Csak kíváncsi vagyok, mi számít általánosnak manapság. És utólag amúgy jó döntésnek bizonyult, vagy elhamarkodottnak esetleg?...
Mi kb. két éve ismerkedtünk meg, és kb. egy éve költöztünk össze. Az esküvőt pedig most kezdtük szervezni, előreláthatólag jövő tavasszal lesz. Ez szerintetek pont jó, vagy korai, vagy még sok is? Hozzáteszem, mindketten 30 körül tartunk jelenleg, plusz-mínusz egy-két év.
23 évesen kezdtem el járni a feleségemmel. Rá egy évre összeköltöztünk, majd újabb egy év elteltével összeházasodtunk. Az esküvő után 3 illetve 11 évvel összehoztuk a két gyerkőcöt.
Én nem bántam meg semmit sem.
40F
Mi ket het ismeretseg utan koltoztunk ossze a harmadik heten, ennek 6 eve.
En 33 a ferjem 40
Mi 2005-ben ismerkedtünk meg és még abban az évben elkezdtünk járni. 4 év után 2009-ben költöztünk össze, majd a 2011-ben eljegyeztük egymást és 2014-ben összeházasodtunk. Most 29 vagyok, a férjem 33 éves.
Az, hogy pont jó, korai vagy sok, csak tőletek függ. Szerintem nincs bevált recept. Nekünk így, nektek meg lehet másként lesz tökéletes. :)
Én 25 ő 37 volt.
Kb fél év után költöztünk össze, és hamarosan a lánykérés is megvolt.
Valamivel a második évfordulónk után volt az esküvőnk. Talán kicsit korai, talán nem, de mi két év alatt több válságot és problémát éltünk túl, mint az addigi életemben én összesen.
Nem biztos, hogy az évek száma számít. Volt öt éves kapcsolatom is előtte fel sem merült a házasságnak még csak a gondolata sem. Mármint még úgy sem, hogy majd egyszer.
A ti esküvőtök is teljesen rendben van, azt hogy hosszú távon fog-e működni, csak a jövő dönti el, de mi értelme 10 évig várni egy esküvővel (ha valaki nem 16 éves persze :D)? A 12. évben ugyanúgy beüthet a krach. Ezt nem lehet kiszámítani sajnos.
Nekünk már 7 hónap után beütött, aztán 1,5 év után is. Akkora, hogy majdnem belehaltunk, nem kapcsolatilag, hanem emberileg és idegileg. De mi egymásból merítettünk erőt. Ez a legfontosabb. Ha nehéz helyzetben nem egymást hibáztatjátok, hanem egymás felét tudtok nyúlni, hogy na akkor most ezt együtt hogyan oldjuk meg. Na akkor rendben van minden.
2 ev udvarlas utan volt az elhegyzes ra egy evre eskuvo
Esuvo utan 2 hettel koltoztunk ossze izgalmas volt nagyon es csodaszep uj kozos otthonunk elso ejszaka kozossen.
Ez 26 eve volt
Mi biztosak voltunk valasztasunkban en 20 o 24 eves volt.nekunk bejott valasztottunk es jol.
Hiaba elsz valakivel 5-20 evet eskuvo elott garancia nincs
Egy hazassagbol anyit hozol ki amennyit befektetsz
Kb 1 héttel az 1. évfordulónk előtt költöztünk össze, fél évre rá házasodtunk. Akkor én 25 , a férjem 22 éves volt. Idén lesz 5 éve.:) 30- 27 évesek vagyunk.
Nem éreztük, nem érezzük korainak, bár a férjem mondogatja, ha tehette volna, fél év után elvett volna. De nem olyanok voltak a körülmények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!