Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szál bőrönddel elindulni? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Szerelmi házasság volt, sok éve csak egymás mellett élünk, hiába jeleztem , hiába kapálóztam, válni, megoldani nem akarja. Az ingatlan az enyém, de lassan annyit költött rá és szépítgette, mint az eredeti értéke volt, így méltánytalannak érzem eladni.
Nincs olyan rokonom, ismerősöm akire támaszkodhatnék, nem is szívesen tenném. Néhány hónapra elegendő tartalékom van.
2016. jún. 17. 18:11
1/7 anonim válasza:
Rendezzétek az anyagiakat és váljatok el. Nincs szükség a váláshoz a beleegyezésére. Nem kell a bőröndözős dráma.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. jún. 17. 19:05
3/7 anonim válasza:
Egy szál bőrönddel elindulni? Na még mit nem!
4/7 anonim válasza:
Elhagynam, boronddel vagy anelkul.
5/7 anonim válasza:
Kilepnek a kapcsolatbol, de mivel az ingatlan a tied meg akkor is ha annak az erteket koltotte ra nem jogos hogy otthagyod neki. Kerd meg hogy fizesse ki az ingatlan jelenlegi piaci aranak a felet es akkor az ove lehet. Boronddel vagy anelkul mehetsz akkor
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, közben telebőgtem 2 tonna zsepit.
Tudom, hogy semmi haszna, de a tehetetlenség.
2016. jún. 17. 22:49
7/7 anonim válasza:
El kell válni, lehetőleg rendezetten, azért egy ingatlant otthagyni, az túl nagy bőkezűség, miközben nincs hová menned. Néhány hónapnyi tartalék az édeskevés, abból hatalmas pofáraesés tud ám lenni... Vigyázz!Az egymás mellett élés azért valamiféle létbiztonság... Észnél kell lenni, a papirzsebik telesirása mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!