Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is féltetek házasság előtt?
Ennek nálam leginkább az önálló élettől való félelem az oka. Most anyukám tart el, intézi a számlákat, meg minden hivatalos dolgot. Gyakorlatilag otthon lakok, csak egyetem miatt vagyok másik városban.
A barátom most végzett, keres munkát és semmi akadálya nem lenne a házasságnak. Valamiért mégis be vagyok rezelve. A kapcsolatunk is változna, hisz egy család lennénk, a szülők a másodlagos család. Véget érne a gyerekkor.
(7 éve vagyunk együtt és 4 éve lakunk együtt az egyetem alatt). Szüleim miatt is ideje lenne leválnom, könnyebbség, hogy egyke vagyok de azért mégis túlkoros vagyok ahhoz, hogy anyu tartson el.. Inkább a férjem. Egyetem mellett csak kevéske pénzt tudok beadni a közösbe.
Ti ezt hogyan éltétek meg?
Én nem féltem. Magabiztos voltam, 8 éve ismertük akkor már egymást. Egyáltalán nem volt meglepetés, együtt is éltünk már 3 éve (férjem utolsó egyetemi éveiben), én akkor már dolgoztam.
Mindketten nagyon vártuk.
Nem változott semmit, de "fontosabbak" lettünk egymás számára. Ez különleges érzés, nem tudom magyarázni.
25-N
Köszi utolsó!
A kapcsolatunk nem is kérdés hála az égnek:) inkább itt tényleg az önállóság a félelem tárgya. Azóta beszéltem egy pszichológussal, és úgy gondolom az elköltözés/önállóság/házasság az én gonosz majmom:) (family guy)
amúgy mivel jobb ha párod tart el? fejezd be a sulit, legyen melód, aztán házasság.
gyerekfejjel ne házasodj!
Megoldódott a helyzet, köszi a segítséget!
Még mindig félek az önállóságtól, de legalább már tisztában vagyok az érzelmeimmel, és a szorongás valódi okával.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!