Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöznétek a helyemben?
A férjemnek ez a második házassága, nekem az első.A lakás, amiben élünk a férjemé, korábban együtt vették az első feleségével.Az egyik szobába elhozhattam a saját bútoromat, de minden más az első asszony ízlésvilága.10 évig éltek együtt, azalatt sok minden rossz állapotba került.Esküvő előtt mindenre volt ígéret, rendbe tesszük, gyereknek szoba,ha jön, közös kassza stb. Ehhez képest külön kasszán vagyunk, saját pénzemen megcsináltattam,ami veszélyes volt, leszakadt stb., mert azt mondta minden jó így.Ami pedig nagyon fáj, minden vitánk (bármi miatt legyen) azzal zárul,hogy ez az ő lakása, takarodjak, jobb esetben csak költözzek el, ha bármi nem tetszik.Dolgozom, s nekem is van egy kis lakásom.Egy ismerősöm lakott benne, így nem kellett a rezsijére költenem, de most úgy alakul, hogy 1-2 hónapon belül másik városba költözik.Nem akarok így élni, hogy azt érzem,megtűrt személy, sőt cseléd vagyok valaki lakásában.
Van hova mennünk is a kisfiammal.
Fordított helyzetben te, hogy viselkednél?
Ha szeretek valakit akkor ami az enyém az övé is.
Még önző is...
A saját lakásában nyeregben érzi magát, ott tudja a kicsinyes játszmáit folytatni ("lehet innen elmenni"). Gondolom eddig nem volt következménye annak, hogy ezeket mondogatta, ezért teszi meg újra meg újra. Szerintem lépj le. A gyereknek is negatív, hogy ezeket látja, hallja, érzi.
A fiunk már így is sokszor feszült, sír :(
Igen, elvárásai vannak.Én meg egyre fáradtabb és boldogtalanabb vagyok, mert bolond fejjel próbáltam megfelelni.
Ma a takarításomba kötött bele.Mondtam,ha nem jó, annyit hangoztatja, hogy az ő lakása, akkor porszívózzon ő.Ő nem fog, s megkaptam, hogy ha nem tetszik,el lehet menni.A fiunk mondogatja, hogy béküljünk már ki, mire a férjem,majd a bíróságon,meg ha anyád végre eltakarodik stb. Bezárkóztam az egyik szobába sírni, a férjem benyitott, és röhögve kérdezte, mi van,megint sírsz?!
Ez csak egy mai történet :( Jólesett kiírni magamból.
Szent sz@r... ez az ember egy egoista pöts. Abban leli örömét, hogy felülkerekedjen rajtad. Minél előbb lépj le, ez egyre rosszabb lesz. Végső esetben átcsaphat fizikai bántalmazásba is. :/
Ha a gyerek is totál boldogtalan, meg te is, akkor nem értem igazából, hogy mire vársz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!