Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy alkalmat akarhat tolem? Vagy huzamosabb "kapcsolatot"?
Ez a kérdés meghaladta az értelmi színvonalam, sajnálom!
Ha csak vonzódás alapon megy a játék, akkor minek kéreted magad? Miért fontos, hogy ne csak egyszer történjem meg, hanem rendszeres legyen? Akkor nem mindegy?
Itt úgy látom már valaki röpstartból hazudik és a tetejében saját magának! Vagy tényleg még te sem érted a motivációidat... mert én ki nem tudom bogozni az fix!
Mindenesetre ha szerető akarsz lenni, akkor nem kell ennyit körülményeskedni mint egy szűz lánynak. Ha meg kapcsolatot akarsz, az meg tudod, hogy úgyis kudarcra van ítélve.
Ha csak kefélni akarsz,akkor minek neked ettől a csávótól huzamosabb "kapcsolat"???
Nincs senki,aki megdugna vagy mi???
Mindegy,úgyis aláteszed magad,hisz leírtad,te is akarod,csak nem értem mi a kérdés apropója!
Csak üríteni akar beléd, mintha a wc-t használná. Ne legyél hülye. Nem fogja otthagyni a feleségét miattad. Tényleg ennyire igénytelen lennél, hogy egy gerinctelen csalfa nős pasival állnál le? Ne alázd meg magad.
Amúgy meg mit vársz? Ha a feleségét megcsalja, téged is megcsalna ugyanúgy. Az ilyenek nem változnak meg.
nem olvasta senki, h mit írt? nem érdekli, h szerező lenne, mit kell most ilyeneket írnotok, h meg tovább a srác mást is dugni? ez teljesen egyértelmű itt a csajnak is, max kicsit kéreti magát, h ne érezze magát ribinek, de ettől még az lesz a férfi szemében, ha belemegy.
nem vár ő semmit a sráctól, csak egy kis húsit. :)
Egy szep nap a kis ribizli parja alatt nyog mas.
Karma ...
Foglalt ferfi tabu annak aki kicsit is ad magara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!