Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak egy alkalmat akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy alkalmat akarhat tolem? Vagy huzamosabb "kapcsolatot"?

Figyelt kérdés
Egy 10 évvel idősebb házas pasi,akivel nagyon jóba van a családom,beleértve én is,eddig olyan volt mintha tesok lennénk, de nemrégiben elkezdett tapizni,es multkor elmondta hogy szeretné velem csinalni,mert kíván. Persze én soha sem hagyom magam, pedig volt hogy ketten voltunk itthon mikor atjott, es tobbszor is akarta de csoktol tovabb nem hagytam soha. Es eleg kitartoan kuzd, mar kb 2 honapja.Akkor ugye nem csak egy alkalmit akar?Ha lassa hogy nem aom magam konnyen.. Egyebkent mar csalta meg a feleségét, de az mind csak alkalmi volt, nincs valami nagy lang a hazassagukban pedig csak 3 éve hazasok.

2016. jún. 2. 21:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
csak azért mert én is vonzódom hozzá,és ha ugy van, szivesen lennek vele parszor, persze semmi szerelem tema nem jonne kozbe, csak egymas hasznalasa, hogy pl ha nekem lenne kedvem akkor hivnam hogy jojjon,es utana mehet kb.tehat ilyen te hasznalsz engem-én hasznallak teged kapcsolat lenne
2016. jún. 2. 22:52
 12/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ez a kérdés meghaladta az értelmi színvonalam, sajnálom!

Ha csak vonzódás alapon megy a játék, akkor minek kéreted magad? Miért fontos, hogy ne csak egyszer történjem meg, hanem rendszeres legyen? Akkor nem mindegy?

Itt úgy látom már valaki röpstartból hazudik és a tetejében saját magának! Vagy tényleg még te sem érted a motivációidat... mert én ki nem tudom bogozni az fix!

Mindenesetre ha szerető akarsz lenni, akkor nem kell ennyit körülményeskedni mint egy szűz lánynak. Ha meg kapcsolatot akarsz, az meg tudod, hogy úgyis kudarcra van ítélve.

2016. jún. 3. 00:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha csak kefélni akarsz,akkor minek neked ettől a csávótól huzamosabb "kapcsolat"???

Nincs senki,aki megdugna vagy mi???

Mindegy,úgyis aláteszed magad,hisz leírtad,te is akarod,csak nem értem mi a kérdés apropója!

2016. jún. 3. 07:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem el akar venni feleségül ebben biztos vagyok. Ja nem bocs, szerintem csak meg akar dugni.
2016. jún. 3. 08:00
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Csak üríteni akar beléd, mintha a wc-t használná. Ne legyél hülye. Nem fogja otthagyni a feleségét miattad. Tényleg ennyire igénytelen lennél, hogy egy gerinctelen csalfa nős pasival állnál le? Ne alázd meg magad.

Amúgy meg mit vársz? Ha a feleségét megcsalja, téged is megcsalna ugyanúgy. Az ilyenek nem változnak meg.

2016. jún. 3. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

nem olvasta senki, h mit írt? nem érdekli, h szerező lenne, mit kell most ilyeneket írnotok, h meg tovább a srác mást is dugni? ez teljesen egyértelmű itt a csajnak is, max kicsit kéreti magát, h ne érezze magát ribinek, de ettől még az lesz a férfi szemében, ha belemegy.

nem vár ő semmit a sráctól, csak egy kis húsit. :)

2016. jún. 3. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Csak később olvastam el az utólagos válaszait. A fő kérdésben nem írta hogy ő is csak szexet akar. De ettől még szánalmas. Annyi szingli pasi van, miért egy nős kell neki? Igénytelenség.
2016. jún. 3. 17:09
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

Egy szep nap a kis ribizli parja alatt nyog mas.

Karma ...

Foglalt ferfi tabu annak aki kicsit is ad magara.

2016. jún. 4. 08:33
 19/19 EpicnessOnSquare válasza:
20%
Max elfoglalt férfi az, mert mint olvashatod úgyis csalja a feleségét:) Ha meg csak dugás, és téged nem zavar annyira hogy házas, nyugodtan.
2016. jún. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!