Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 14 év házasság után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év házasság után nem kivánom már a férjem abszolút! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sosem voltam oda érte a szex terén, sosem kívántam öt! Havonta talán egyszer szexelünk! Közeledne de én nem akarom. Amíg fiatalok voltunk nem zavart annyia a rendetlensége, a magára való igénytelensége a dzsuva amilyen! De lett 2 gyerekünk és valahogy megváltoztam. Sokszor beszéltem vele hogy meg kéne változnia, kívánatosabbá tennie magát de nem hajlandó! Én pedig nem vonzódom hozzá. Néha undorít! ! A 30-as éveinkben vagyunk, és elszomorít hogy így gondolom. De most mit csinàljak?
2016. jún. 1. 09:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire igénytelen, válj el tőle, bár az, hogy dzsuvás és amilyen eleve volt, Te pedig szóba álltál vele, az téged is minősít. Még fiatal vagy, most kell lépned.
2016. jún. 1. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hogy voltál képes hozzámenni egy olyan emberhez, akit egyáltalán nem kívánsz és semmiféle fizikai vonzalmat nem érzel iránta?

Nem is értem..komolyan.. Ennyire gyereket akartál már és nem volt kivel? Vagy mégis mi vett rá arra, hogy láncra verd magad?

És nem, nagy mértékben nem normális érzések, hiszen alapvetően a férjed felé kéne megélned ezeket a dolgokat. Egy házasságban vannak hullámvölgyek, természetes és normális ha időnként mást is észreveszünk és vonzalmat érzünk..na olyankor kell felismerni a helyzetet és nem elcsábulni, hanem visszafordulni a férjhez és megoldani azokat a problémákat, amik miatt most ott tartunk ahol, azt érezzük amit. Na ez a normális.

Nem az, amit te írsz. Neked össze sem kellett volna házasodnod vele.

2016. jún. 1. 17:17
 13/14 anonim ***** válasza:
11%
Akkor inkább egyedül élek, mint egy ilyen kapcsolatban, mint a tiéd, kérdező. Hogy lehet egyáltalán házasságot kötni valakivel akkor, ha nem is kívánod?! Atyaég.
2016. jún. 1. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:

"Sosem voltam oda érte a szex terén, sosem kívántam öt!"

Akkor mi a bánatos fenéért mentél hozzá? Eleve halálra volt ítélve a dolog. Te cseszted el. Rossz döntést hoztál, vállald a felelősséget, és mond meg neki az igazat.

2016. jún. 4. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!