Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők tartotok szeretőt?
Ha nekem azt mondaná a férjem, hogy "csináljam mással", beadnám a válókeresetet.
Amúgy ujjai vannak a férjednek gondolom... ;p xD
Ez nem feltétlenül igaz, hogy a házasságban nincs sex, de az ilyen gondok nem tudom hogy nem derülnek ki még az esküvő előtt. Ezért nem kell a nászéjszakáig várni :/
Amúgy a nagypapámnak a 3. házassága volt az, amelyik összejött (már meghaltak sajna) szóval mellé lehet fogni.
Megfelelni a társadalomnak? Az igen! Marha sok eszed lehet...
Szerintem a társadalom leszarja, hogy te megházasodsz vagy nem. Egyébként pedig mindenki a saját életét irányítja. Nyilván le legyen az ember sorozatgyilkos, (vagy lehet, de ha elkapják büntetés jár érte) de alapvetően úgy élünk ahogy akarunk, a saját elveink szerint.
Ha te nem így élsz, hanem az alapján ahogy szerinted mások elvárják, akkor a te készülékedben van a hiba.
Lehet, hogy az ilyen elmebajosak miatt van annyi válás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!