Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem elhízott, igénytelen és ha mondom neki hogy kicsit adnia kellene magára kiröhög. Szexuálisan már nem kívánom, mit tegyek?
Ne tedd,figyelj egy életed van,élj úgy ahogy neked jó ne ahogy másik elvárják.
Ha el akarsz válni tőle meg fogják érteni majd.
Nő vagy csinos szép szexuális igényekkel.
Megtehetné és nem ad magára pénze van stílus nincsen ultragáz.
Erre gondolj egyszer élsz kezedben a kulcs.Gyerekeknek ugyanúgy anyjuk leszel,de amikor undorral fordulsz a párod felé,és nem hogy,nem kívánod de nem bírod elviselni ott lépni kell.
Ő változni soha nem fog,ezt most borítékolom max akkor ha nem talál csinos nőt csak majd egy tehenet,aki majd igénytelen is lesz.
Komolyan,akkor kapnak észbe sokan,és rájön,hogy huhaaa.
Igen ez teljesen így van,egye meg amit a férje főzött,konkrétan az állatkertben viselkednek így meg az utolsó suttyó 8 általánosos cigányok nem egy komoly manager,egy felső vezető tud diszting válni,igényes,odafigyel magára és környezetére.
Képzelem milyen vezető az ilyen,a munkájában dettó ilyen,ahogy belül úgy kívül.
2-es vagyok:-))17:50-es sztem te nem igazan latod at a hekyzet komplexitasat (az enyemet biztos nem:-))
A ferjem 175/110 kilo, amikor megismertem 90 volt, amiota elojottem a szex megvonassal lefogyott 100-ra. A koztes idoszakban hiaba tettem ele egeszseges dolgokat, siman megette ejjel a marcipan diszeimet (bolti csomagolt) a marcipan bevonot (erted egy tubusbol magaban), es mar vegkepp kidobaltam minden csokit o mindig vett valamit amit este titokban befalt.
Mivel egy harmincas pasirol beszelunk nem lakatolhatom le a hutot:-))Van itthon egy kisebb edzotermunk, szted hasznalta egyszer is?Nem. Jelenleg dietazik, es elertem annyit, h setal a futogepen mikozben nezi a tevet. Estenkent nekiesik a hutonek ahol konkretan gyumolcsot talal, asvanyvizet, tejet es tojast mert mindent kidobtam.
Probaltam szep szoval, a szex megvonas volt az utolso lehetosegem es ez vegre mukodik:-)))Masreszt mi jogon varom el?Tobbek kozt annak jogan, hogy hozzamentem egy sportos pasihoz mert a sportos pasik tetszenek, erre itt maradtam egy vagosulyban levo dagi pasival ugy, hogy en 53 kilo vagyok es mindennap futok, aktivan odafigyelek magamra.
A multkor elmentunk bulizni es egy regen latott ismerose odajott es a pasim elott hangosan megkerdezte tolem, h megis mit eszek rajta?Termesztesen elmondtam h miert szeretem, szoval az ismerost egy szarkasztikus huszarvagassal helyre tettem, de nem ez volt az elso ilyen eset.
A vilag legdrasztikusabb dolgara is kepes lennek azert h lefogyasszam a ferjem, es nem csak a kulseje miatt, hanem azert mert szeretem es o jelenleg utalja magat.
Végigolvastam minden írást és úgy tűnik nekem mintha ilyesmivel most találkoznátok először....Hosszabb házasság után kb minden második férj ilyen,bármilyen tip-top is az asszonyka.
Persze,hogy kiröhögi,mert a hájjal csak az arrogancia növekszik arányosan,annyira biztos a dolgában,hogy kaja,pia,meleg pi.a.... Rengeteg ilyen helyzetben lévő nőt ismerek és vidéken elválni még a mai napig szégyennel,megaláztatással jár. Kérdező sem fog elválni,csak tűri a tunya finggombócot-enni ad neki és érzelmileg annyira elsivárosodik,hogy egy idő után már pár jó szóra meglovagolja a pihegő disznót még ha undorodik is tőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!