Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem elhízott, igénytelen és ha mondom neki hogy kicsit adnia kellene magára kiröhög. Szexuálisan már nem kívánom, mit tegyek?
Én a helyedben ezeket csinálnám:
1. Leülnék vele és beszélgetnék vele,hogy ,,figyelj drágám az van,hogy nem tudom mi a baj,hogy ennyire igénytelen lettél és elhízott,de az a helyzet,hogy nem kívánlak nekem ez így nem tetszik és sajnos nem tudok rád beindulni.Mi a baj?Kérlek mond el,miért vagy ilyen?Miért lettél ilyen?Miben tudok segíteni?
Mert ez így nem jó nekem és neked se szerintem,mert nem akarok így szexelni veled,és nem kívánlak.Segítek szívesen de ez így nekem nem jó.És szeretném ha változnál mert el fogok tőled teljesen hidegülni és el fog múlni minden érzelem,mert nem szeretem az igénytelen embereket".
2. Ha az első nem hat,akkor költözz ki a hálószobából tüntetőlegesen,mond meg neki,hogy sajnálod,hogy nem hatot rá a beszélgetésetek,de sajnos nem akarsz és nem bírsz mellette aludni,sajnálod.
3. Adj magadra látványosan miniszoknya,kereszte tett lábakkal ülj le,nagyon mini legyen a szoknya,mélyen dekoltált felső,loknis göndör haj.
És úgy járkálj előtte és el is úgy menj el,talán elgondolkodik mit veszített.
4. Csald meg,és mond meg neki te nő vagy akinek igényei vannak és olyan pasit akar akit kíván és beindul tőle és érzi a bizsergést.
5. Válóper,és kész.
Én se tűrném ha én pasiként olyan igényes vagyok hogy a WC-ből konkrétan inni lehetne,finom illat a lakásba minden elpakolva,hajam mindig belőve,ki vagyok sportolva,sőt mióta bnőm van azóta még jobban adok magamra több kardió,keményebb diéta,több ruhát veszek.
Tipikus mai kapcsolat sajnos csak itt a férjed ült bele,undorító.
Se nő se pasi nem engedheti meg ezt a luxust magának.
Add neki oda ezt az írást:
Csak itt a nőt helyettesítsd be a férfivel.
Nagyon gáz.
Ezek az emberek akkor kapcsolnak amikor a párjuk mással lesz boldog más fogja kielégíteni mással fog elélvezni,ő meg hoppon marad otthon a sörével,pizzával,csokival és a kezével,nő esetén az ujjaival.
Sajnállak kérdező,igénytelen emberektől nekem is feláll a szőr a hátamon.Extrém gázak.
Olvasd el a női magazinokban, hogy mit írnak, ha a feleség elhízik, slamposabb lesz, akkor a férjnek mi lenne a dolga, és kövesd azt Te is...
oh... wait!?
"előbb mond le a szexről, mint a kajáról"
De cuki... :D Egyem a kis pociját neki.
Egyébként az én férjem is ilyen. Szex? Kit érdekel? Legyen jó és sok kaja és már meg is van a boldogság. Hízott is 40 kilót mióta együtt vagyunk...de engem egyik része sem zavar a dolognak. Szeretem pocakot, a szex meg elég, ha 2 havonta van. :D Viszont ettől még nem tartom egyáltalán igénytelennek őt...
Tehát kérdező nem csak igénytelen hanem egy suttyó bunkó s_ggfej a férjed.
Egy undorító féreg.
De ezt miért tűröd?
Én a helyedben azonnal válnék.
Én soha nem fingtam és nem is fogok a bnőm előtt tisztelem annyira,plusz megvárom míg elalszik akkor megyek WC-re,vagy letudom az edzőterembe és vagy munkahelyemen.
Látszik illemet nem tanult,nem csodálom ki vagy.
Vágd bele a képébe,hogy undorító alak,és hozzád ne merjen nyúlni mert undor fog el.
Ezt így ha ő sutyerák ezt érdemli,ássa el magát.
Szégyenlem komolyan,hogy ilyen férfiak vannak,vagy bocsi ő inkább egy állat,egy igazi férfi tudja mi kell a nőnek és meg is adja nekik,pont az ilyeneket hagyják el vagy csalják ezerrel,ezt érdemelné,hogy egyszer otthon találjon egy másik férfival aki kisportolt és igényes.
Még azt sem várom el hogy kisportolt legyen...
Pl : Napközben a füléből turja az ujjával a trutyit
És jelezném hogy feksovezetoi munkabeosztasban van
Fújjjjjj.
Komoly egy cég lehet ahol ilyen a felsővezető.
Totális idióta,egy társaságba bevinném kiutálnák a percen,egy normális társaságba sikeres emberekkel hozzáteszem.
Sejtem csak azért vagy már vele mert sajnos függsz tőle?Igazam van?Mert pénzes és azt tesz amit akar?
Sajnos,attól még lehetne intelligenciája és EQ-ja plusz magába nézhetne,fújjjjj.
Undorító hányinger keltő komolyan az egész ember.
A cég is komoly lehet ahol dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!