Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van feleségem, de sokat gondolok egy lányra. Járt már így valaki?
Nem vagyok belé szerelmes, de nem tudom elengedni magamban 1,5 éve. Nem csaltam meg vele a feleségem. De megtenném, az a szörnyű, de nem csak egyszeri alkalom lenne. Ritkán beszélünk, de egyre jobban foglalkoztat, egy húron pendül az agyunk, ezért kíváncsi vagyok rá. Meg akarom ismerni. A házasságomban most vannak amúgy is komoly bajok. Volt
valaki hasonló helyzetben?
Ja, értem, tehát mindössze annyi az indok, hogy te ismered a "mai kis pcsákat".
Na, pontosan ezért írtam, hogy előítéletes ellenséges és legfőképpen agyhalott a hozzáállásod.
Az én hozzáállásom az agyhalott, te mond melyik bolygón élsz?
Mert nem ezen az biztos...
Most nem értem miért a lányt r*ibancozzák itt egyesek, mikor nem is csinált semmit... Az nem indok, hogy mert "ismerem a mai p*icsákat".
Tény, hogy sokan belemennek ilyen szeretői státuszba és le sem tojják, hogy nős pasival kezdtek, DE hál istennek nem minden lány ilyen.
Velem is kikezdett az utóbbi 1,1-5 évben 2 nős férfi is, az egyikük ráadásul annyira vonz, hogy az hihetetlen, soha nem éreztem még ilyet és nem tudok nem rágondolni, ámde még sem történt köztünk soha semmi és nem is fog!! Mert nős! Ja és mellékesen jegyezném meg, hogy nem rajta múlt az, hogy nem történt semmi, mert ő benne lett volna. Szóval nem kell előítéletesnek lennünk és általánosítani.
"Nemet mondott a szeretői viszonyra, mert nős vagyok"
Na, hol van a az válaszoló, aki nagyon jól ismeri a mai kis p*icsákat és tudja, hogy a lány is simán, gond nélkül beleülne a kérdező farkába? :)
Tisztázd magadban, hogy mit akarsz a feleségedtől.Ha őt akarod,akkor beszéljetek,javítsátok meg,ami elromlott.
Ha a lány kell,akkor válj el, s tiszta lappal indultok.
Kedves 17-es!
Mit is kéne tisztáznia a feleségével kapcsolatban? A felesége! Azért vette el, mert úgy döntött vele élné le az életét. Innentől kezdve hűséggel és felelősséggel tartoznak egymásnak egy életen keresztül.
Én a válást betiltanám. Válalják az emberek a döntéseikkel járó felelősséget. Ha nem, akkor meg nem kell házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!