Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen sok egyedüllét házasságban, vagy én parázom túl?
Én csak azt nem értem, hogy egy normális kérdés alatt miért kell ennyi minősítés. Szerintem senki sem tudja, hogy milyen a feleség, illetve a férjben mi játszódik le. Szóval nem kéne hülyeségeket kitalálni a hozzászólóknak, amik csak rosszindulatú feltételezések.
Szerintem a legjobb lenne, ha ezt megbeszélnéd férjeddel. Egyébként nyilván nem normális. Heti 1x már az, de neked is legyen baba mentes napod majd a barátnőiddel(amikor majd megoldható, nekem nincs gyerekem, fogalmam sincs mennyi idő után lehet egyedül hagyni a picit). Emellett azért legyenek randis napok is. A férjeddel meg nem veszekedve, normális meg lehet dumálni, hogy mégis miért csinálja ezt, amikor rajtad is nagy a nyomás, mivel egy pici babával azért nem könnyű. Ha ő ezt nem érti meg, akkor újra és újra és újra beszéld meg vele. Vagy töltsön egy napot ő a babával és nézze meg milyen foglalkozni vele. Nem tudom mennyire foglalkozik amúgy a gyerekkel, de valamilyen apa-baba játékokat,programokat is csinálhatnának, ahol megszokja a saját gyerekét. Sok apukának ez nehezen megy úgy látom. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!