Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért igazságtalan, ha nekem is fontos, hogy a férjem jól nézzen ki?
Mikor hozzámentem, egy jó pasi volt, karcsú, izmos, egy igazi kis kandúr. :)
OK, ritkul a haja. Ezt még ugye elviseli az ember, mert nem tehet róla.
De elkezdett pocakosodni, nem borotválkozik minden nap, évek óta nem mozgott, és a fogorvoshoz is illene elmennie.
Én szülés után visszafogytam, jobban nézek ki, mint valaha, és biztos vagyok benne, ha elhíznék, ő vagy válna, vagy megcsalna, mert undorodik a kövér nőktől.
Diétázzak, tornázzak, gyereket neveljek, dolgozzak, vezessem a háztartást, és közben nézzek ki mindig jól? Otthon sem kinyúlt melegítőben meg pólóban vagyok.
Neki lehet?
Egy ideje nem is kívánom vele a szexet, kérdezte az okot, és én elmondtam. Fogynia kéne egy 10-15 kilót, eljárhatna edzeni, mert így már nem vonzó nekem.
Erre halálosan megsértődött.
Itt a gyk-n is első, ha egy nő elírja, hogy a férje félrelépett, mindenki azon kárál, hogy biztos elhíztál, slampos lettél és azért, és megérdemled.
Fordítva nem lehet?
Nekem is hiányzik a szex, de nem egy bálnával.
Csak nem szexy,kinek van gusztusa egy hurkás csoffadt nõbe betenni??
Bloeeeeeh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!