Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig lehet bírni így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet bírni így egy házasságban?

Figyelt kérdés
Idén leszünk 10 éves házasok,van egy 6 éves fiunk,akit a férjem nem akart,csak beleegyezett,hogy jó,legyen. Odáig fajult köztünk a dolog,hogy nem beszélünk szinte semmiről,nem érdeklik az én dolgaim,az iskolai eredményeim,amit munka mellett csinálok és amire én nagyon büszke vagyok.Most közölte velem,hogy ne érdekeljenek engem az ő dolgai,úgyis csak a pénzt akarom tőle.Mert én semmit nem csinálok és csak sétálgatok a gyerekkel.És amúgy is hogy nézek ki,meg nem kell a gyereket hülyének nevelni,ha már én az is vagyok.Itthon semmit nem segít,mert ő dolgozik.De azt nem érti meg,hogy én is és mellette még ezernyi más dolgot is csinálok.Annyira jó lenne ha lenne valaki,akihez odabújhatnék,akit érdekelne,mi történt velem és ő is elmesélné,hogy vele mi történt.Akivel hármasban el lehetne menni sétálni egy kicsit.És nem nézné el,hogy felhőszakadásban is kerékpárral járok úgy,hogy a családban van 3 autó.De nekem egy sem jár,mert ő bizony nem fogja tankolni nekem,ezt hogyanis gondolom.
2016. febr. 28. 13:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mindent gondosan tervezz meg. Hova mesz, mibol gogsz elni, amig nincs hatarozat es gyerektartas. Hogyan kapod meg a lakas rad eso reszet. Stb. Meg mielott lepnel:mdnj el ugyvedhez!!! O elmondja, mit tegyel anyagi es!!! Gyerek ugyben. Szerezz tanukat hogyan viselkedik a ferjed, vedd fel titokban, amiket mondd, irj mindent, mit tett stb. A birosagon bizonyitek kell! Megpedig ahhoz, ha pl kib..bol felugyeleti jogot akar a gyerek folott es nagyon dok lathatast akar. Mert a biro csak bizonyiteknak hisz, es akkor itelik a gyereket neked! ( most nem tudod elkepzelni, de mivel az apja es joga lenne hozza-- es meggondolhatja magat, es akarhatja a gyereket!) Par honap, amig mindent elintezel! Es csak akkor lepj! Hogy lepeselonyben legyel! Miutan beadtatok a keresetet! Mindenkepp igyved kell! ( az en ferjem lesz..ta a kisfiunkat es miutan elkoltoztunk, mert kijelentette, h o masbkit akar es azzal fog elni, elkezdett harcolni a gyerekert!) ugyhogy vigyazz, mindent esszel tegyel, ne indulatbol, erzelembol. Pontosan megtervezett folyamat reszekent!!
2016. febr. 29. 22:19
 22/25 anonim ***** válasza:

Csak ha a fele hangzott volne el a férjem szájából akkor is csomagolnék....

Én ilyen ember mellett nem lennék hajlandó élni, már csak azért sem hohy a fiam nehohy magába szívjon valami viselkedési formát ebből a lényböl...

Szerinted neki ilyen légkörre, példára van szüksége?

2016. márc. 1. 08:20
 23/25 anonim ***** válasza:

Semeddig tovább, hagyd el, mert csak szenvedsz. A gyereknek sem hiányozna, ha "nem akarta".

Szóval, ha anyagilag megteheted, van hová menned a gyerekkel, akkor hagyd.

2016. márc. 1. 09:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok abban annyira biztos, hogy a gyerek az akadály. Most - talán annak tűnik (borzasztó ezt még csak leírni is, mennyien szeretnének egy egészséges utódot, és nem lehet). Szóval, eljöhet még az az idő, amikor nagyon is örül, hogy van egy klassz fia. A férfiak (persze ők is sokfélék), de alapvetően másfajták.

Hogy nem szeret a mindennapi értelemben, az bizony nagyon valószínű - de még ez sem biztos. Akkor miért is nem hagy el?

Talán van egy másik nő (annyi elhagyott némber meg ká van), szóval máshol éli ki a kedves férfi szerepét. De, ha elég okos vagy, lassan, nem áldozati szerepet mutatva, hanem épp az egyedül is meg tudnám állni a helyem figurában élve, magad felé fordíthatnád. Sok módja lenne arra egy feleségnek, hogy megnyerje magának a férfit. Hogy csináltad pl. a kapcsolatotok elején? Mi volt benned vonzó a számára? Mi változott, hogy elfordult az otthonától. Tényleg csak a fiatokra figyelnél meg a tanulásra? Vagy van együtt eltöltendő alkalom is? Te miért nem jársz másfelé? Talán, ha sikeresnek látna olyan terepen, amit ő is becsül...pl téged is vonzónak látna egy-két körülöttetek él pasi (nem kell ahhoz félrelépned, csak kicsit okos asszonyként viselkedned).

Mindenesetre nézd egy kicsit kívülről az együttes életeteket. Egy szomszédasszony szemével. Megütötte a szemem pl, hogy azt mondja neked: hogy nézel ki. Tényleg, hogy? Meghíztál? Elhanyagolod magad, a megjelenésed? Ja, kérlek, egy egyedülálló nő ebben verhet ám téged. Tessék gyorsan felfrissíteni a megjelenésed. Nincs kifogás (nincs pénzem, nincs fodrász meg ilyenek) - ha kell a pasi, le kell fegyverezned, el kell csábítanod. Ja, és ne tégy szemrehányást neki - jaj, attól megbolondul némelyik.

Hát, ha vele kívánod az életet, neked kell okosnak lenned. Az élet már csak ezt kívánja. Vagy beszéltek, és ha úgy látod, egyszer csak vége lesz.

2016. márc. 7. 16:46
 25/25 anonim ***** válasza:
mi van veletek azóta?
2021. aug. 12. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!