Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni így egy házasságban?
Kérdező, beszélj ügyvéddel, talán van arra lehetőség, hogy ha lemondasz a ház rád eső tulajdonrészétől, akkor cserébe a hiteltörlesztés rád eső része alól is mentesülj.
4-es válaszolónak meg csak annyit írnék, hogy egyrészt az értő olvasás már általános iskola 2. osztályában követelmény, másrészt kíváncsi lennék, hogy mi kell ahhoz, hogy te egy nőt ne nézz "semmibe", ha az, hogy dolgozik, tanul, egyedül ellátja a háztartást meg a gyereket, nem elég. Növesszen esetleg farkat is, hogy emberszámba vedd, vagy mi?
ha annyira nem akarta,tehetett volna ellene,hogy ne foganhasson meg.
ha meg beleegyezett,akkor meg igenis foglalkozzon vele,mert tőle függ a gyerek.
"Nem akarásnak nyögés a vége" kérdező. beleegyezett, de nem akarta őt... sajnos nagy különbség.
Próbálj meg valahogy különmenni tőle.
Nagyon sajnállak, hogy már 10 év házasság alatt idáig jutottatok.Mi húszévig tartó nyűglődés alatt jutottunk el idáig,hogy alig beszéltünk, közös program kevés,szex kevés...Nagyon eltávolodtunk, mondjuk ő tett is róla...
Az a mondatod nagyon megragadott,hogy szakadó esőben elnézte, h biciklivel menjél, holott ott voltak a kocsik.Nálunk hasonlóan fájdalmas jelenet volt, hogy Hatalmas égzemgés,villámlás nyáron,égszakadás, eső,és én is nekiindultam este 6 ra dolgozni.Akkor már nekünk is volt kocsink,igaz, egyikünk se vezetett,de a fiamnak volt már jogsija, és szólhatott volna neki a férjem,hogy viddmár el anyádat, ne induljon így el útnak...
:((
De egyiküknek se jutott eszébe,hogy elvigyen, nehogy bajom essen...:(
Az már egy másik történt. hogy a 23 évünkben történt egy krízis,ami mindent megváltoztatott.Azóta hűségesen elkísér este a melóba, együtt biciklizünk, és nem én kérem!Letette a jogsit is, és ha olyan az idő,és otthon van, elvisz ,melóba, vagy hazahoz,mondani se kell neki...
Ő azért ment bele gyerekbe, mert úgy gondolta ott egy közös dolog, egy életváltozás, mindenre jobban odafigyelés fog kezdődni.
Mivel e gondolatok annyira gyerekkel függnek össze, mert nem látott szinte semmi változást, sőt akár még visszafejlődést kapcsolatotokban, gyereket nem szereti.
Kérdező, te vak vagy? :)
Ez a kapcsolat mindig is szar volt. Egy férfi, aki szereti a feleségét, AKAR vele családot alapítani, gondoskodik róluk, szereti őket, törődik velük.
A te férjed sosem akart gyereket, min. 6-7éve nem törődik veled, veletek, nem szeret téged, nem segít neked. És most várod a csodát?
Ne legyél már hülye, válj el.
És igen, a leckét megtanultad: olyannak, aki nem szeret, nem törődik velünk, nem szülünk gyereket. Nem is értem hogy lehettél ilyen hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!