Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne-e az a rendszer Magyarországon, ha egy férfinek minimum 4 feleségének kellene lennie?
Miért is pontoztatok le?
Jó lenne valami indok. Különösen akkor, ha az illető egy sikertelen lekvár a csajozásban. Az inkább tanuljon meg felszedni egyszerre egy nőt, mielőtt 4 feleséget akar.
Ja, hogy indok nincs? Na pontozzátok le ezt is, mást úgy sem tudtok.
Azért, mert egy gerinctelen retek vagy.
#2 mit hűházol?
Aki kitesz ilyen kérdést, az nem egy IQ betyár.
Persze, 4 feleség,harmonikus párkapcsolat.
Ezzel a kulturális háttérrel,múlttal,neveléssel, ami itt Európa közepén van.
Gondolkodni kéne kicsit.
Kipróbáltad már? 5 ember együttélése minden, csak nem harmonikus.
Én próbáltam, bár a könnyebb verzióját, egy férfi, két nő. A harmóniát alapvetően két dolog törte meg: a másik nő egy lusta, féltékeny, liba volt, aki két szalmaszálat nem tett otthon keresztbe, plusz állandóan azon problémázott, hogy én vékonyabb vagyok nála ahelyett, hogy elment volna edzeni. A pasi pedig nem bírt szusszal két nőt.
Ha négy nőd van, szinte teljesen kizárt, hogy mindegyikkel elbírj.
Én inkább fordítva támogatnám, egy nő, két pasi. Most a párommal élek, de simán bírnék pl. több szexet, és ez a különbség állítólag az idő előrehaladtával nőni fog. Aztán lehet hogy két pasi is féltékenykedne, a fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!