Továbbtanulásnál a plusz pontokat csak akkor adja hozzá a rendszer, ha a minimum 280 pontot elérjük?
Figyelt kérdés
Önköltséges turizmusra jelentkeztem, 280 a ponthatár. Megvan a felsőfokú nyelvvizsgám, az 40 pont. Angolom 90% lett. Ha duplázok és az angolhoz vagy a matekot vagy a törit számolja majd a rendszer, akkor a 40 pontot a felsőfokúért csak akkor kapom meg, ha a két érettségi tárgyból 280 pontot elérek? (tehát a 90%-os angolom mellé a törinek vagy mateknak minimum 50%-nak kell lenni?) Vagy akkor is megkapom a 40 pontot, ha nélküle nincs meg a 280 pontom?2015. máj. 5. 16:04
1/3 anonim válasza:
Igen, a minimumot többletpont nélkül kell elérni.
2/3 anonim válasza:
Csak az emeltes plusz ötven pontok számítanak bele, minden már (szakképesítésért, nyelvvizsgáért, hátrányos helyzetért, sporteredményért, versenyeredményért) járó pluszpont csak a 280 után adódik hozzá :D
3/3 A kérdező kommentje:
viszont pontszámító kalkulátorral játszadoztam, és 35%-os matekot vettem (nem lesz ilyen rossz, csak kíváncsi voltam...:D ) és nem adtam hozzá a nyelvvizsgát, csak azt, hogy fogyatékkal élő. így azt dobta ki, hogy nem lehet számolni, mert nincs meg a minimum ponthatárom. aztán leszedtem a fogyatékkal élőt és hozzáadtam a felsőfokú nyelvvizsgám, és így meg kiszámolta.. 290 pontra.. tehát 35%-os matekkal, 90%-os angollal, felsőfokúval alapból beleszámolta a 40 pontot... tökre nem tudom, hogy hogy van.. tanáraimat is kérdeztem, egyik ezt mondja, másik azt...
2015. máj. 7. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!