Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs sex mert a ferjem depresszios mivel a jobb csuklom eltort. Ezert mar kb 2-3 honapja nem kivanja a szexet es engem. Ez normalis?
A depreszio oka az hogy a csuklom eltort ezert aggodik de az is a baja hogy lefogytam egy kicsit(57kg). A masik problema az az hogy az utolso sex alkalmaval vmi feher pöttyök jelentek meg a makkján , nallam viszont semmi problema sem jelentkezett.
Neha azt mondja hogy nagyon aggodik miattam, maskor meg arra utal hogy tulsagosan lefogytam es a ferfiak altalaban a kicsit husosabbakat szeretik. Törodni se nemnagyon torodik velem mind a laptopon olvasgat.
Mar sokszor az az erzesem hogy ensem kivanom ot a nemtörödése miatt. (Amikor jol voltunk akkor is en voltam inkabb az aki jobban kivanta a szexet.)
Ez ugye nem normalis hogy a depressziora fog mindent ? Megcsalni nem csal meg de oszinten lehet jobban orulnek ha megcsalna mert akkor tudnam mi a kovetkező lepes de igy nem tudom mit tegyek ?.
(4eves hazasok 28eves)
koszonom az egyuttérzést, hál Istennek egezsegileg rendbe jottem, de egyre jobban azt veszem eszre h a férjem az akaratom ,amit en szeretnék semmibe veszi.
Váláson gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!