Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez normalis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés
5honpos ikerfiaink vannak. A ferjem ma egy atuvoltot este ezt mondta: csinalj mar valamit azzal a gyerekkel(mindenhogy probaltam nyugtatni a gyereken,semmi nem nyugtatta meg) en snnyit mondtam h nem latod h probalom nyugtatni? Erre o: b**meg koltozz vissza anyadhoz,kirugdoslak a kertbol hulye gyerek. Erre valaszom: jo hogy ilyen szep tisztelettel beszelsz.erre o megint ezeket a szep szavakat hasznalta csak mar hozzatette azt is h o nem lesz egy ilyen senkihazival egyutt meg a gyerekek miatt sem! Annyira rosszul esik ez az egesz. Itt a veg? Ki hogyan reagalt volna?
2016. febr. 4. 01:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mereg beszelt belole valoszinu valami nagyon nincs rendben

Uljetek le beszelgetni gyerekeket vidd el valakihez 1-2 orara.

Sajnalom bizok benne meg tudjatok oldani

2016. febr. 4. 08:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a férjed egy barom. Erre a modorra nemmentség az, hogy fáradt meg kivan. Kit érdekel? Te talán nem vagy az? Dehogynem. Az ő gyerekei...és a felesége...nem beszélhet így veled, rólatok. Akkor sem, ha épp szar kedve van! Én szájba vágtam volna a sodrófával.
2016. febr. 4. 14:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát tudod...én legszívesebben azt mondtam volna, hogy te meg legközelebb ne szaporodj...tudom, nagyon durva, de az is, amit ő a fejedhez vágott!
2016. febr. 4. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!