Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért van az, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan semmi pénzért nem házasodnának, de egy gyereket simán bevállalnának?

Figyelt kérdés
Idézném az egyik itt válaszolótól: Nem igazán értem miért vannak sokan olyan nagyon a házasság ellen, ha azzal nincs baj, hogy közös gyereket vállaljanak. Válni lehet, de egy gyerek az életetek végégig szól, ott nem lesz visszaút, és örökké összeköt. Még akkor is, ha már elválnak, mert attól a gyereknek még mindkét szülő kell. Ezek után egy igen-igen, meg egy aláírás elég apróság...
2016. febr. 3. 15:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%
A statisztikai hivatalos adatok szerint minnel alacsonyabb az iskola vegzetseg annal gyakoribb a hazassag nelkuli kapcsolat.
2016. febr. 8. 08:53
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Értelmes, érett emberek csak akkor vállalnak gyereket, ha képesnek érzik magukat az utódok felnevelésére, mind lelkileg, mind anyagilag. A felelősségteljes gyermekvállalás nem függvénye a házasságnak, egymástól tökéletesen függetlenül is működik, tapasztalatból mondom.

Egy igazi férfi/nő nem fogja úgy elhagyni a családját, a gyerekeit, hogy lelép és kisemmizi a másikat, hogy az nyomorogjon a gyerekekkel, hiába nem voltak házasok.

Az az ember, aki egy idő után megunja a családosdit, az házasságban is ugyanúgy megunja és egy válás nagyon csúnya tud lenni ilyenkor...

Fel kéne fognotok, hogy nem vagyunk egyformák, még mi, nők sem! Mi olyan hihetetlen abban, hogy valaki nem akar senki neje lenni? Ne magatokból induljatok ki, mert ha nektek meg ez volt életetek célja, akkor nyilván nem érthetitek meg az ezzel ellenkező gondolkodást.

El kéne fogadni, hogy nem mindenki vágyik esküvőre, lagzira, habos-babos ruhára, ezek nélkül viszont tényleg csak egy darab papír az egész, aminek a hiánya a pár egyik tagjának sem fáj akkor, ha egyikük sem vágyik rá. Hangsúlyozom, egyikük sem!

Valóban nem akart a párom, a szerelmem, a gyerekeim apja elvenni. Azért, mert egyrészről nem egy tárgy vagyok, másrészről ismeri az ezzel kapcsolatos elveimet, hogy utálom a múlt századi hagyományokat és szeretek szembemenni az elvárásokkal és mivel ő is így gondolkodik, így köztünk ez sosem volt probléma.

Dühít, hogy mindig magyarázkodnom kell miatta csak azért, mert sokan úgy gondolják, hogy az a papír valami felsőbbrendűséget bizonyít.

17. voltam

2016. febr. 8. 09:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"Fel kéne fognotok, hogy nem vagyunk egyformák, még mi, nők sem! Mi olyan hihetetlen abban, hogy valaki nem akar senki neje lenni?"

Nincs benne semmi hihetetlen. Felfogtuk. Te viszont nem. Ha így lenne, akkor nem nyilvánítottál volna a korábbi kommentedben minden nőt ostobának és maradinak, aki nem úgy gondolkodik, mint te.

Másrészt meg, aki tudja magáról, hogy megunja a családosdit, az nyilván nem fogja nőül kérni a párját (jó esetben), pont azért, mert tudja magáról, hogy úgyis lelép. Ettől még akarhat gyereket, és újra az eredeti kérdésnél járunk. A te párod nem ilyen, éljen! :), én is ismerek nem-házas párt, akik boldogok. De attól még a nagy átlag nem ez, és nyilván nem erről szólt volna a kérdés sem. Kivételek mindenhol vannak.

Értem én, hogy sok a feszkó, de ne rajtunk éld már ki... :)

2016. febr. 8. 10:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit vicces, hogy pont te beszélsz elfogadàsról, amikor te kifejezetten lenézően nyilatkozol a hàzasokról. Tipikus egyébként az a megjegyzésed is , hogy aki hàzassàgban szeretne élni annak csak ez az életcélja.... mit tudod te, kinek milyen életcélja van hàzassàgtól függetlenül? Nem tudsz te semmit.
2016. febr. 8. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!