Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A férjem miért nem igényli már úgy a szexet, mint régen?
Leírnám a történetünket:
Az első gyermekünk születéséig minden rendben volt e téren. Tény, hogy nagyon stresszes éveken vagyunk túl, de én eközben is ugyanúgy igényeltem (volna). A első szülésem kissé "véresre" sikeredett. Apás szülés volt. Ő akarta így. Amit látott életmentő beavatkozást, sokkolta. Ezt utólag évekkel ismerte be. Állítólag már túl van rajta. Viszont nagyon sokat híztam az elsővel. Mint elmondta, ezért sem kívánt sokáig. Visszatérő téma ez, többször kérdeztem már, hogy miért nem akar engem. Mindig a fáradtságra, a jelenlegi körülményekre hivatkozik, a stresszre. Amikor terhes voltam, a pocakom zavarta. Szülés után az zavarta, hogy szoptatok. Hogy a baba mi van, ha felkel. Szóval egyszerűen folyamatosan volt valami kifogása. Mielőtt a 2. gyermekünk született, belekezdtem egy nagy fogyásba, futni kezdtem és visszanyertem a szülés előtti súlyomat. Én jól éreztem magam a bőrömben, csinosnak és izmosnak láttam magam, ill. a környezetem visszajelzése is ez volt. Utána megszületett a 2. babánk, alig maradt rajtam felesleg, továbbra is csinos voltam. 2 hónapja hagytam abba a szoptatást és most, hirtelen visszaugrott rám az a bizonyos súlyfelesleg. Pár hete újra futni kezdtem, diétázok, egyszóval rajta vagyok a fogyáson. Ő továbbra sem mutat szinte semmilyen szexuális érdeklődést. Ha meztelenül jelenek meg előtte, mintha direkt nem akarna rám nézni. Szörnyű érzés. Ha szexet akarok, már előtte 1-2 héttel el kell kezdenem "könyörögni" érte. Megalázó. Ilyenkor nagy nehezen összejön. Havi 1-2 alkalom átlagban. De amúgy a szex minősége nagyon jó!!!! Ma 5. hete megint nem voltunk együtt. 2 hete kezdeményeztem (újra), ekkor visszautasított (sokadjára)és azzal állított le, hogy "most nem alkalmas, hagyjuk, hogy majd spontán legyen". Na azóta várok. Az önbizalmam romokban van. Tegnap nem bírtam tovább, újra kiborultam. Megint elmondtam neki, mint már sokszor, hogy én ettől szenvedek, hiányzik, úgy érzem megfosztott a szextől, fiatal nő vagy (30) és kb. 25 éves korom óta így élek, nekem ez kevés, stb stb. Ő amúgy 47 éves. Minden más dologban nagyon nagy az összhang közöttünk, szeretjük egymást, nagyon. És itt szögezném le, hogy NEM CSAL ENGEM. Eddig úgy tűnt totál nem érdekli, hogy nekem ez így nem jó. A tegnapi beszélgetés során eljutottunk oda, hogy legalább már nyitott a témára. Már azt is mondta, hogy ha kell, elmegy ő valami kivizsgálásra, mert egyértelműen nála van a gond, csak nem tudja, hogy mi. Faggattam, hogy mégis mi az oka, hogy nem kíván. Megint jött a pillanatnyi körülményekkel. 5 éve, őt mindig zavarja valami stresszes körülmény. Magyaráztam neki, hogy körülmények mindig is lesznek, másnak is vannak, mégis az emberek szeretkeznek, alkalmazkodni kell tudni hozzá, stb. Aztán előjött ez a fogyás dolog és hát kibökte, hogy ha lefogynék olyan csinire mint a szüléseim előtt, biztos jobban kívánna. Mivel rajta is van jó sok felesleg, elhatározta, hogy ő is "beszáll" és csináljuk együtt a diétát. Igen ám, csak nekem bevillant, hogy ő újra eljár kondizni, kicsit több salit eszik és kevesebb cukrosat, aztán hipp-hopp könnyedén leolvad róla 10-15 kg. Mellesleg nekem így is vonzó, hogy kissé elhanyagolta magát az utóbbi években. De ő feltételhez köti a szexuális vágyat, méghozzá egy olyanhoz, amit egyáltalán nem biztos, hogy képes leszek elérni. Ugyanis 2 szülés után én már nem leszek olyan, mint lánykoromban. Meg egyáltalán. Mi ez, hogy akkor fog kívánni, ha ilyen meg olyan csini leszek??? Nem hagy nyugodni ez a dolog, hiába dumáltuk át a múlt éjszakát és feküdtünk le aludni, hogy mindent tisztáztunk, de én ezen beagyaltam rendesen, és reggel úgy ébredtem, hogy teljesen magam alá kerültem. Mikor sírva újra előhoztam a témát, már totál támadóan reagált és olyanokat is mondott, amivel nagyon megbántott és romokba döntött. Mikor kérdeztem tőle, hogy mikor a 2 gyerek között volt a nagy fogyásom és a lánykori súlyomat visszanyertem, mégsem kívánt engem? Miért. Erre azt mondta, hogy ruhában csini voltam, de meztelenül nem. Nem tudtuk folytatni, mert elment dolgozni. Itt bömbölök reggel óta a 2 gyerek meg néz rám értetlenül (5 éves meg 15 hónapos csemetéim). Öntsön belém lelket valaki kérem, mert úgy érzem belehalok. :´((((((
:D :D :D mosolyra fakasztott a hozzászólásod!...Jogos...persze nyilván nem teszem meg, mert olaj lenne a tűzre és nem egymás hergelése a cél...de igen...jogos :D
Nagyon aranyosak vagytok, nagyon köszönöm! :)
Kedves Kérdező!Nagyon sajnállak,ugyanez volt a sztorim,de nálunk még gyerek meg hízás sem volt.Én 5 év utánn végül kiszerettem belőle és elváltunk(össz 8 évig voltunk együtt).Most itt állok 34 évesen padlóig rombolt önbizalommal.Persze ő is szeretett,nem értette miért problémázok ezen stb,stb...A végén amikor bejelentettem,hogy én nem birom így tovább váljunk(ekkor már antideprsszánsokat,meg nyugatót szedtem,mert deprssziós lettem lényegében emiatt) én voltam a szexőrült hárpia akinek csak a f...-on jár az esze és nem érti meg,az ő helyzetét(fárdság,strszs,stb mindig megvolt az aktuális kifogás mint nálatok is).
Nemigen tudok mit javasolni,azt tanácsolnám,hagyd ott amig nem késő,de ha nekem mondták volna ezt annó én se hagytam volna ott.
Remélem azóta jobb lett :)
Nálunk is ez van már 6 éve, ő nem is akar szp-hez menni. Én fogok máshoz. én feladtam, nem is kattogok, másnak így is tetszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!