Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Segítség! A férjem miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! A férjem miért nem igényli már úgy a szexet, mint régen?

Figyelt kérdés

Leírnám a történetünket:

Az első gyermekünk születéséig minden rendben volt e téren. Tény, hogy nagyon stresszes éveken vagyunk túl, de én eközben is ugyanúgy igényeltem (volna). A első szülésem kissé "véresre" sikeredett. Apás szülés volt. Ő akarta így. Amit látott életmentő beavatkozást, sokkolta. Ezt utólag évekkel ismerte be. Állítólag már túl van rajta. Viszont nagyon sokat híztam az elsővel. Mint elmondta, ezért sem kívánt sokáig. Visszatérő téma ez, többször kérdeztem már, hogy miért nem akar engem. Mindig a fáradtságra, a jelenlegi körülményekre hivatkozik, a stresszre. Amikor terhes voltam, a pocakom zavarta. Szülés után az zavarta, hogy szoptatok. Hogy a baba mi van, ha felkel. Szóval egyszerűen folyamatosan volt valami kifogása. Mielőtt a 2. gyermekünk született, belekezdtem egy nagy fogyásba, futni kezdtem és visszanyertem a szülés előtti súlyomat. Én jól éreztem magam a bőrömben, csinosnak és izmosnak láttam magam, ill. a környezetem visszajelzése is ez volt. Utána megszületett a 2. babánk, alig maradt rajtam felesleg, továbbra is csinos voltam. 2 hónapja hagytam abba a szoptatást és most, hirtelen visszaugrott rám az a bizonyos súlyfelesleg. Pár hete újra futni kezdtem, diétázok, egyszóval rajta vagyok a fogyáson. Ő továbbra sem mutat szinte semmilyen szexuális érdeklődést. Ha meztelenül jelenek meg előtte, mintha direkt nem akarna rám nézni. Szörnyű érzés. Ha szexet akarok, már előtte 1-2 héttel el kell kezdenem "könyörögni" érte. Megalázó. Ilyenkor nagy nehezen összejön. Havi 1-2 alkalom átlagban. De amúgy a szex minősége nagyon jó!!!! Ma 5. hete megint nem voltunk együtt. 2 hete kezdeményeztem (újra), ekkor visszautasított (sokadjára)és azzal állított le, hogy "most nem alkalmas, hagyjuk, hogy majd spontán legyen". Na azóta várok. Az önbizalmam romokban van. Tegnap nem bírtam tovább, újra kiborultam. Megint elmondtam neki, mint már sokszor, hogy én ettől szenvedek, hiányzik, úgy érzem megfosztott a szextől, fiatal nő vagy (30) és kb. 25 éves korom óta így élek, nekem ez kevés, stb stb. Ő amúgy 47 éves. Minden más dologban nagyon nagy az összhang közöttünk, szeretjük egymást, nagyon. És itt szögezném le, hogy NEM CSAL ENGEM. Eddig úgy tűnt totál nem érdekli, hogy nekem ez így nem jó. A tegnapi beszélgetés során eljutottunk oda, hogy legalább már nyitott a témára. Már azt is mondta, hogy ha kell, elmegy ő valami kivizsgálásra, mert egyértelműen nála van a gond, csak nem tudja, hogy mi. Faggattam, hogy mégis mi az oka, hogy nem kíván. Megint jött a pillanatnyi körülményekkel. 5 éve, őt mindig zavarja valami stresszes körülmény. Magyaráztam neki, hogy körülmények mindig is lesznek, másnak is vannak, mégis az emberek szeretkeznek, alkalmazkodni kell tudni hozzá, stb. Aztán előjött ez a fogyás dolog és hát kibökte, hogy ha lefogynék olyan csinire mint a szüléseim előtt, biztos jobban kívánna. Mivel rajta is van jó sok felesleg, elhatározta, hogy ő is "beszáll" és csináljuk együtt a diétát. Igen ám, csak nekem bevillant, hogy ő újra eljár kondizni, kicsit több salit eszik és kevesebb cukrosat, aztán hipp-hopp könnyedén leolvad róla 10-15 kg. Mellesleg nekem így is vonzó, hogy kissé elhanyagolta magát az utóbbi években. De ő feltételhez köti a szexuális vágyat, méghozzá egy olyanhoz, amit egyáltalán nem biztos, hogy képes leszek elérni. Ugyanis 2 szülés után én már nem leszek olyan, mint lánykoromban. Meg egyáltalán. Mi ez, hogy akkor fog kívánni, ha ilyen meg olyan csini leszek??? Nem hagy nyugodni ez a dolog, hiába dumáltuk át a múlt éjszakát és feküdtünk le aludni, hogy mindent tisztáztunk, de én ezen beagyaltam rendesen, és reggel úgy ébredtem, hogy teljesen magam alá kerültem. Mikor sírva újra előhoztam a témát, már totál támadóan reagált és olyanokat is mondott, amivel nagyon megbántott és romokba döntött. Mikor kérdeztem tőle, hogy mikor a 2 gyerek között volt a nagy fogyásom és a lánykori súlyomat visszanyertem, mégsem kívánt engem? Miért. Erre azt mondta, hogy ruhában csini voltam, de meztelenül nem. Nem tudtuk folytatni, mert elment dolgozni. Itt bömbölök reggel óta a 2 gyerek meg néz rám értetlenül (5 éves meg 15 hónapos csemetéim). Öntsön belém lelket valaki kérem, mert úgy érzem belehalok. :´((((((

2016. jan. 23. 13:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajna erre nehéz bármit is írni, főleg nekem, akinek nincs gyereke, így nem tudom, milyen lehet férfi szemmel. Egy dolog viszont biztos, ha tényleg szeretne, akkor testileg is szeretne. Egy normális férfi szerintem nem hagyja így tönkremenni a kapcsolatot, még szülés után sem.

Lehet az zavarja, hogy már nem csak ketten vagytok, és nem bírja feldolgozni. Én pl nem nagyon rajongok a gyerekekért, így ha most lenne, nem tudom, hogy állnék a dolgokhoz. Lehet annyira bepánikolnék, hogy elmenekülnék.

Ráadásul te még fiatal vagy, élni szeretnéd az életed, dolgoznak a hormonok. Ő sem öreg nyilván, de már gondolom nem annyira aktív. És akkor ott van még az ő súlyfeleslege. Anno én is elhagytam magam, és bár huszonéves vagyok, de a szex sem ment úgy, ahogy kellett volna. Sem minőségre, sem mennyiségre.

Viszont ha így kiakadsz mindig, és minden nap felhozod ezt a témát, akkor csak rontasz a helyzeten, mert egy idő után elege lesz belőle. Nem túl jó helyzet, sajnálom. :/

2016. jan. 23. 15:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A párod csak kifogásokat keres,és rád akarja hárítani,hogy Te vagy a hibás.Nem sokra jutsz vele,amíg őszintén el nem mondja,hogy mi a baja.Jól látod,ha a súlyfelesleged lenne az oka, akkor a két szülés között,mikor lefogytál,akkor kívánt volna.

Jó lenne ha szakemberhez fordulna.

2016. jan. 23. 19:37
 3/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Régen olvastam ilyen őszinte leírást itt a gyakori kérdéseken.

Nagyon sajnállak és valamiért nagyon megfogott a történeted.

Bár nehéz hozzászólni a témához, de egyben biztos vagyok, nem te vagy a hibás, mint ahogy előttem is írták, a férjed rád akarja hárítani a problémákat, szerintem is.

Lehet,hogy azzal van a baj, hogy a férjed nem szeret már? Nem tudom...

Nem hinném, hogy nagy segítség voltam, de muszáj volt hozzászólnom.

Kívánom,hogy megoldódjanak a problémáid és ne lássanak a gyerekeid többé sírni!

2016. jan. 24. 00:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat, nagyon jól esett. Most ért haza a férjem munkából. Szörnyű napom volt, végig ezen kattogtam. :( Hiába mondogatja, hogy így szeret meg úgy szeret, mégis mérhetetlenül szomorú vagyok. :(
2016. jan. 24. 00:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Szia. Nagyon sajnállak.. :( Én is úgy érzem, hogy csak kifogásokat keres a férjed. Nem veled van a baj, az nem lehet indok, hogy kicsit meghíztál..neki szültél 2 gyereket, így nem is értem, hogy lehet így megsérteni a másikat. Lehet, hogy annyira stresszel az élet dolgain, hogy egyáltalán nem kívánja a szexet, és nem csak veled, hanem alapból nem (csak muszáj mást hibáztatni érte, hogy nem ő a frigid, hanem te híztál meg) vagy a másik lehetőség, hogy egyszerűen csak megunta a kapcsolatotokat...
2016. jan. 24. 08:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Az a kétségbeejtő, hogy miután átrágtuk a témát századjára is, látja, hogy totálisan magam alatt vagyok, sorolom neki a kételyeimet, félelmeimet, semmire nem cáfol rá. Mondtam neki, hogy szerintem ő az akkori énembe szerelmes (már ha egyáltalán az), aki akkor voltam, mikor megismerkedtünk. Erre kb. az volt a válasza, hogy a belső szépség számít. :D Egyszerűen belőle ezek őszintén jönnek. Csak ezzel a még jobban letiporja a női önbecsülésemet, önbizalmamat. Már így is egy sz.rdarabnak érzem magam. Azt láttam rajta, hogy ő nem érti, hogy nekem miért olyan nagy tragédia, hogy csak ennyiszer szeretkezünk. Tehát ő mintha nem is mérné fel a dolog súlyát és következményeit. Én nem fenyegetem, nem zsarolom válással, mert eszem ágában nincs őt elhagyni, hiszen szeretem (még), és minden erőmmel azon vagyok, hogy helyre hozzam a dolgot. De úgy érzem, hogy ő csak néz mint egy sülthal, teljesen közömbös, csak hallgat, nem mond semmit, mindent harapófogóval kell belőle kihúzni. Azt a látszatot kelti, mintha elzárkózna a témától, mintha nem akarna benne részt venni. Azt szajkózza, hogy de hát ő szeret. Igen. Én is őt. :) De attól még szexre is szükségem lenne. Azt mondja, hogy már nem olyan heves, mint régen, már nem olyan fontos az életében a szex, valahogy már nem igényli annyira. Szívás...rám nézve...korábban kiélte magát más nőkkel (mert nagy nőcsábász volt mielőtt összeismerkedtünk), nekem meg ennyi jutott belőle. Lehet, hogy baromi önző vagyok? 24 voltam mikor egymásba szerettünk, most vagyok a szexualitásom csúcsán. Illetve lennék. Mikor beleszerettem és hozzámentem, még működött. K.rván nem volt ráírva, hogy 2 év múlva neki már nem lesz fontos a szex. Kérdeztem tőle, hogy most akkor hogyan tovább, mi lesz velünk. Erre ő: hát majd ha úgy érzem, hogy megmozdult a libidóm, minden alkalommal szólni fogok. Mert hogy higgyem el, hogy heti 1-2 alkalommal így napközben ő szokott gondolni a szexre, hogy jó lenne csinálni. De hogy vagy a munkahelyén jön rá, vagy ha itthon van, a gyerekek rohangálnak, nem alkalmas. Estére meg teljesen kinyiffan. De hogy ezentúl majd mindig szól ha épp aktuális a vágy. Ja...mondom majd az intersparban vásárlás közben., meg autóvezetés közben oviba menet mi? Kínoznál még mi? Erre persze felkapta a vizet, végén abba maradtunk, hogy majd estig próbálja húzni. Hát erre MARHAKÍVÁNCSI leszek. Mondtam neki teljesen magamba zuhanva, hogy félek, hogy ez hova vezet, félek, hogy már nem tudjuk rendbe hozni. Erre két válasza volt: mer´hova vezetne? Meg akarsz csalni? El akarsz menni? Hát nyilván nem, mert szeretem, de ha ez továbbra is így marad, félek hogy idővel kiszeretek belőle. Ha nem érezhetem jó nőnek mellette magam. Azt is mondtam, hogy ő bennem csak az anyát látja, a nőt már rég nem. EZ NEM IGAZ! Szóval teljesen meddő volt az egész "beszélgetés". Mikor azt mondtam, h úgy látom csak én küzdök és őt nem érdekli és egyedül nem fogom tudni helyrehozni. Nem is cáfolta. Csak hallgatott nagyokat. Szóval teljesen magam alatt vagyok továbbra is. Bocsánat, ha hosszú lett, de ki kell írnom magamból. Jól esik, ha valaki megért. :´(
2016. jan. 24. 09:35
 7/16 A kérdező kommentje:
Ja és annyira számít csak a belső szépség, hogy ha külsőleg -10 kg-mal csinosabb lennék lehet, hogy jobban kívánna. Tééényleg csak a belső szépség számít.
2016. jan. 24. 09:37
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

A 2.válaszoló vagyok. Ne ostorozd magad!Nincs semmi baj a súlyoddal.

Nm lehetnek merevedési gondjai?S azt szégyelli? 47 évesen már előfordul.

Kettesben nem tudtok elmenni egy hétvégére elmenni valahova?Nyugodtabb körülmények között beszélhetnétek,lehet a szexhez is több kedve lenne.

Csak ötletelek,mi lehet.De ne magad hibáztasd!!!

2016. jan. 24. 10:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Ne haragudj meg amiatt kérlek, amit most írni fogok, de baromira önző a férjed. Gondolj vissza a beszélgetéseitekre, folyton csak arról van szó, hogy Ő mit akar, Őneki elég ennyi szex, Ő már kiélte magát, Ő már nem igényli annyira. És hol vagy Te ebben a dologban???Jaaa, hogy az kit érdekel, 30 éves korodra törődj bele abba, hogy nem fogsz többé szexelni. Aha...csak az a baj, hogy a házastársi kötelességekbe a szex is beletartozik - nem, most nem fogtok nekem ugrani többi válaszolók, jól tudom, hogy nem kényszer, nem vagyok hülye - , és mivel nem arról van szó, hogy beteg, hanem egyszerűen csak rohadt önző, simán mondhatod Te is, hogy akkor bocs, te is megszívod aranyom, mert nem vagyok hajlandó cölibátusban élni életem végéig. Meg mi az hogy fogyjál le, és akkor majd fog kívánni?És amikor lefogytál az első gyerek után, akkor miért is nem kívánt? Amúgy meg igen, nem a testét kívánjuk az embernek első sorban, tehát attól ugyanúgy szeretjük a másikat, ha egy 10-es rajta van, mert az annak a jele, hogy kihordta a szerelmük gyümölcsét. Persze ehhez intelligencia is kellene...

Ne haragudj, de látom az írásodból, hogy milyen kedves, törődő nő lehetsz, és mindig nagyon felháborít, ha egy ilyen jó embert bántanak az ehhez hasonló teremtés koronái...

2016. jan. 24. 11:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg próbáld ki azt, hogy nem kedveskedsz neki, ne főzz, ne moss rá. Meglátjuk, hogy reagál erre a megvonásra. Ha meg kérdezi, hogy miért nem, akkor mondd meg neki, hogy azért, mert épp nem volt kedved, nem volt alkalmas a gyerek miatt, és lehet, hogy több kedved lenne ilyet csinálni, ha izmosabb lenne, mert látod, hogy kezd egy kicsit petyhüdté válni...
2016. jan. 24. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!