Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elválnál, hogy ha kiderülne, hogy a férjed szeretőt tartott, és megegyeznétek, hogy megpróbáljátok helyrehozni, de ő semmit sem tesz ennek érdekében, hanem szinte minden este eljár, és soha nincsen otthon?
A valas nem nagy kunszt. Tessek elkezdeni. Nem a ferjed nem enged el. O mar megcsalt tobbszor. Te ragaszkodsz hozza.
A ferfiak altalaban kenyelmesek. Eddig is te intezted a hivatalos ugyeket (csekk, szamla, gyerek...?), igaz? Akkor meg neki nem erdeke a valas.
Van kozos ceg vagy mas ingatlan?
A szereto gondolom kidobta, vagy fel toled es nem mer kilepni a kapcsolatbol nehogy anyagilag megszivasd vagy alapvetoen szeret tobb lukra jatszani. Ismerek par ilyet a kornyezetemben. Az egyiket pont kirakta a szeretoje es hazament a hozza ragaszkodo feleseghez, de a munkatarsnom epp nyomul ra es mar a szereto mellett beprokalkoztak egymasnal. Most valoszinu a ő eselyes uj szeretonek.
Köszönöm utolsó,azt hiszem igazad van,én ragaszkodok hozzá.Ő semmit nem tesz,hogy helyrehozzuk,és ez engem iszonyatosan bánt,még úgy is,hogy nem hiszek benne.Ennyi évet így kidobni a kukába :(
Nincsen semmi közös,lakás enyém,anyagiakkal nem lesz gond.
"lakás enyém"
Akkor .. pláne!
ezt vedd hozzá a 21-es hozzászóló felsorolásaihoz.
Miért menne el egy ingyenhotelból?
Lehet szépen,de az én férjem biztos nem fog.
Tegnap tettem egy utolsó elkeseredett kísérletet.szerintem én vagyok a hibás,én vagyok a bunkó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!