Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek olyat, ahol a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyat, ahol a férfi elhagyta a szeretőjéért a feleségét? Mi lett a vége, együtt maradtak a szeretővel?

Figyelt kérdés
2015. dec. 22. 14:11
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szóval nem az a kérdésem, hogy elhagyja-e, hanem hogyha már elhagyTA, akkor vajon mennyi eséllyel maradnak együtt.
2015. dec. 22. 16:34
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Ez mindig a sztoriban szereplő egyéneken múlik, sokan mondják azt, hogy ha egy ember valakit elhagyott más miatt, akkor az új párjával is megteszi, én tudok ellenpéldát, az anyai nagyapámat, aki mamám miatt hagyta el az akkori barátnőjét (tudtommal megcsalás nem volt, nagymamám túl vallásos hozzá, és már akkoriban is az volt), és életre szóló tartós kapcsolat és házasság lett belőle, és én úgy látom, hogy boldogok együtt.

Ha két ember összetartozik, együtt maradnak, nem kerülhetik ki egymást, ha nem tartoznak össze, akkor meg csak egy időszakra szól a kapcsolatuk.

2015. dec. 22. 16:38
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Ismerek!A ferjemmel elvaltunk,a szeretoje miatt.Miutan veget ert a valasi procedura,kidobta a szeretoje.Azota is egyedul van.Hiaba mondtam h ez lesz es ez a szamito no csak ezt akarja elerni a hiusaga miatt...Nagyon bantott,kicsit belebetegedtem.Most 2ev utan jo,ujbol ferjhez mentem es megszuletett a kozos gyermekunk
2015. dec. 22. 16:54
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Nos, a bácsikám hol elválna, hol nem.

Szóval van a felesége, az első szerető akitől gyereke is van, és van a második akit csak megdug. Ez megy több,mint 7 éve.

Mind a 3 nő idióta, mert a bácsikám csak saját magát szereti a legjobban, de ők így is együtt vannak vele, hátha valamelyikük lesz a kiválasztott(tudnak egymásról igen).

2015. dec. 22. 19:35
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Igen ismerek. Konkrétabban a nő épp terhes volt a közös gyerekükkel. A 4. hónapban járt amikor összeházasodtak. Még meg se született a kisfiú amikor a pasi már a másik nővel volt. Úgy tudom még a szülés előtt elhagyta a feleségét a másik nőért.

Ez nagyjából 2 éve volt. A pasi együtt van a szeretővel aki ugye már a barátnője. Nem törődik a gyerekkel, soha nem látta. A volt feleség újra férjhez ment 3 hónapja. Ettől a pasitól is terhes lett. Már ott virítanak az ultrahangos képek a fbook-on, és mesélte is a nő.

Szóval 3 gyerek 3 különböző pasitól. Mert már van egy lánya egy korábbi kapcsolatból. Egy fia az első férjétől, és most jön egy újabb gyerek a jelenlegi férjtől.

2015. dec. 22. 19:53
 16/25 hisztynka ***** válasza:
79%

Ismerek, a sógorom elhagyta a nővéremet.

Lett egy közös gyereke a szereővel, együtt voltak kb. 2 évet, majd a szeretőtől is elköltözött egy újabb nőhöz, és annak is csinált egy gyereket!

2015. dec. 22. 21:47
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

Baratnom ugy megtepte a szeretot hogy az elvetelt

A ferjet pedig kirugta siman utcara szorta a ruhajat

Azota szereto egyedul ferj nyomorban egyedul

Baratnom ? Ledolgozta a bunteteset egyedul single es virul mint soha hazassaga alatt.

2015. dec. 22. 22:08
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Én 2 hasonló esetről tudok, bár mindkét esetben a feleség adta be a válópert, nem a férfi hagyta ott a feleséget. Az egyik esetnél nem tudom a sztori lefolyását, mert nem vagyunk olyan viszonyban a pasassal. A másiknál a pasas együtt maradt a szeretővel kb. 2 évig, aztán szétmentek. Asszem őt is megcsalta.

De amúgy volt az ismeretségi körömben számtalan eset, ahol a férj inkább a feleségével maradt, mert nem jelentett neki a szerető mást, csak kalandot meg extra szexet.

2015. dec. 23. 12:51
 19/25 anonim ***** válasza:
AZ én volt cégemnél 3 ilyen eset is volt, kettő azóta is együtt van, összeházasodtak, gyerek is van mindkét helyen. És már 6+ éve együtt vannak. A harmadik is tartott sokáig, most nem tudom, mi a helyzet velük, de ott a pasas vagy 20 évvel volt idősebb, max ezért mehettek szét azóta.
2015. dec. 24. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Ferjemnek volt egy 10 eves kapcsolata, ebbol majdnem harom ev hazassag. 9 honapig voltam a szeretoje. A kapcsolatuk sokszor volt se veled-se nelkuled,kapcsolat, majd szulok unszolasara osszehazasodtak. Hazassag utan 2 honappal szetmentek, ket honapon at nem beszeltek, majd ujra a rokonok osszehoztak oket. Osszekoltoztek, de nem volt egyetertes. Lakashitelt vettek fel, probaltak helyrehozni az eletuket, de az ex sokszor,ha nem,az volt, amot o akart, ket hetig nem beszelt vele az ex... Majd jottem en. Munkahelyesn ismerkedtunk meg, mar elso pillantasra ereztunk valamit... 3 honap utan, rengeteg beszelgetessel a hatunk mogott, megcsokolt... Aztan jott a tobbi. Volt, mikor le akartam lepni, sajnaltam a csajt, sajnaltam a kapcsolatukat, mert nem ok voltak a hibasak, alapjaban veve az anyja unszolta hulyesegekbe, hogy ne beszeljen vele, ne vegye emberszamba, a hazban a no kell uralkodjon, stb... Le is leptem, tobbszpr is... Jottek az erzelmek, egymasba szerettunk... Soha nem tettem valasztas ele, dontson ugy, ahogy az esze s szive diktalja. Majd bejelentette, hogy elvalik... Hatrahagyott mindent, lakast, lakasban mindent ami volt, es hozzam koltozott. Ket honap mulva elkezdtuk a sajat eletunket felepiteni, alberletbe koltoztunk, lakast vettunk, oszehazasodtunk, van egy 9 honapos fiunk. Vannak hullamvolgyek, mint minden kapcsolatban, de alapjaban veve nagyon jol elvagyunk. Amugy nekem van egy lanyom, egy elozo kapcsolatbol. Szoval valasztott engem a gyerekemmel egyutt, lemondott az exrol, lakasrol, mindenkivel szembeszallt... Anyosom az elejen nem nezte jo szemmel a kapcsolatunkat, mara olyan szinten vagyunk "ha en ma meghalok, holnap jon utanam". Mindenki elfogadott, es orulnek, hogy lemondott az exrol. O is ujrahazasodott, van egy olyan ferje, amelyik barmit megtesz erte... Szoval vannak ilyen esetek is...
2015. dec. 26. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!