Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egy talán olyan férfi, aki kitart a felesége mellett, nem rúg fel egy jó házasságot, nem újít be egy tarisznyát harmadiknak?
Vagy ma már mindenki félredug, ne is várjam, hogy hűséges, család centrikus férfit találjak?
Nem csaltak meg, csak nyitott szemmel járok.
Léteznek normális, rendes férfiak, akik kifejezetten egy nő mellett akarják leélni az életüket. Csak ezek a pasik általában pont nem érdeklik a nőket. Több ilyet ismerek már, kettő közülük még így 30 fölött is egyedül van. Engem (nő vagyok) is leszóltak más nők hogy miért barátkozok ilyen lúzerekkel, gáz pasikkal, stb. Szóval én a nőket hibáztatom, mert a legtöbbnek a menő, jóképű, félredugós idióták kellenek. Azt hiszik hogy mellettük majd jókisfiúkká válnak... de ilyen max a mesékben van.
Szóval vegyétek észre végre a normális pasikat is.
Én észre vettem, mégis ők bassztak át a legdurvábban a végén, nem a macsók (egy macsó pasim se volt). Gyszerűen túl csendes, kedves, kifinomult voltam, nem rikácsolós tejcsárda.
Ja és persze most is én vagyok a szemét csak mert nem kezdek többé senkivel komolyan:)
Igen!! Létezik!!
Ám ebben nagyon sok szerepe és felelőssége van a Nő-nek!!
17-es vagyok.
Ja és igen nők is lazán megcsalják a párjukat, ezt is én is egyre többször látom. Hiába van már komoly kapcsolata meg gyereke(i) is mondjuk.
Szóval, szerintem is nagyot esett az erkölcsi színvonal az utóbbi időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!