Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után tettétek túl magatokat a megcsaláson?
Az elso kapcsolatomban, amikor megtudtam, nagyon osszetortem, hetekig sirtam. Ehhez nagyban az is hozzatartozik, hogy akkoriban nem voltam tele onbizalommal, nem volt sok onbecsulesem, a szeretethianyom sem volt kicsi.. De meg igy sem fordult meg a fejemben, hogy egy ilyen goreny dolgot megbocsassak.
Aztan a kovetkezo kapcsolatom szinten megcsalassal ert veget, de akkor mar nem razott meg annyira, inkabb merges voltam, hogy ennyire felreismertem, mint barmi mas. Szuz volt a srac, amikor osszejottunk, 3 ev utan kiprobalt mast.. Nem voltam akkoriban sem toppon lelkileg, de nem razott meg annyira a dolog. Aki megteszi, az elveszti az osszes tiszteletet es bizalmat a szememben. Haragudni nem haragudtam, miert buntessem sajat magam azert, amit o tett velem, leszurtem, miben hibaztam en a kapcsolatunkban, tanultam belole. Persze ekkor is a kapcsolat veget jelentette a dolog, hiaba nem volt bennem harag, tobbe ilyen emberrel nem lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!