Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki mit enged meg a párjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laci911 kérdése:

Ki mit enged meg a párjának az ágyban?

Figyelt kérdés
mi már abszolut nem engedi mert már pervez

2015. nov. 26. 15:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk oké az anál (a ferjem nem sokszor akarja, én nem élvezem, de nem fáj, 1éve szerintem nem is volt). Volt másik párral egy légtérben, ahol én együtt voltam a csajjal, volt hármas másik nővel (ahol nem csak nézte, 2x, szóval az sem rutin). Pisi volt már, arcra élvezés általános, más végtermékekkel nem szeretnék foglalkozni. Remélem, nem leszek lepontozva. Én nagyon kíváncsi vagyok ilyen téren. A fájdalomkeltés, pl tűk és hasonlók nekem nem jönnek be, az szerencsérea férjem sem izgatja. A szerepjátékokat mindketten szeretjük.
2015. nov. 29. 01:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudjuk egymásról, hogy kinek mi az elfogadott és aszerint cselekszünk egymással. Olyat, amit a másik nem kedvel, nem próbálunk ráerőltetni.
2015. dec. 2. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Kb mindent...

Szajba, cicire, oral, anal.... de az ilyen vegtermekes dolgok.. brrr.... kb mindent próbáltunk mar az evek alatt ;) :)

2015. dec. 13. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!