Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem elhanyagolni magam, miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Alig szexelünk a férjemmel, megbeszélni nem lehet vele igazán. Egy ideig tartottam magam, aztán elkezdtem "eligénytelenedni", van hogy egy napig nem zuhanyozok, nem fésülködök, slamposan járok. Nem érzem magam csinos vonzó nőnek többé.....emiatt lenne?2015. nov. 24. 20:24
1/5 anonim válasza:
Ő pedig lehet, hogy már emiatt sem akarsz szexet. Úgyhogy szedd össze magad. Egy két új fehérnemű,fodrász..
2/5 anonim válasza:
Miert nem lehet megbeszelni a ferjeddel? Ott a bibi hogy nincs koztetek kommunikacio szerintem...
3/5 anonim válasza:
En is azota érzem magam nonek, miota vissza álltam munkába. Irodában dolgozom, ezért adnom kell a megjelenésemre. Otthon se a ruhám, se a hajam és a sminkem sem érdekelt.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltam már és dolgozom:) lassan 3éve ilyen, én pedig max 3hete...nem érdekel tetszem e neki, és minek legyek friss, ha űgysem duvunk?
Persze nem vagyok büdös, azt nem bírom elviselni :)
2015. nov. 25. 12:37
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok.
Akkor szerintem kihult a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!