Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik gyerek vagy saját vállalkozás?
A férjem egy sikeres vállalkozás tulajdonosa, ennek köszönhetően átlagon felül élünk. A problémám oka a pénz és a férjem munkamániája.
Házassok vagyunk papíron mégis úgy élünk a valóságban mint az elvált szülők. A valóságban egyedül nevelem a gyerekeket (5 éves kislány és 2 éves kisfiú) mert a férjem alig van otthon és amikor hazakeveredik akkor is csak egy órányit hajlandó játszani velük.Állandoan dolgozik ennek eredményeként szinte bent él az irodájában van olyan is este hogy haza se jön aludni csak én viszek neki vacsorát és tiszta váltóruhát másnapra. Ezen felül gyakoriak a munkavacsorák aztán néha a haverokkal is összekell futni egy italra. Szóval alig van itthon (vasárnap csak) a gyerekek alig látják ahogy én is boldogtalan vagyok ebben a kapcsolatban. A legrosszabb hogy egyedül vagyok,és teljesen lehangol ez a háztartásbeli élet. Anyukám dolgozik igy nem tud mellettem lenni mindig. Arra gondoltam hogy csinálok egy saját vállalkozást ami kimozdít az itthoni környezetből és lefoglal és anyagilag is független leszek de amikor a férjemnek elmondtam a reakciókja váratlan volt. Azt mondta hogy ha unatkozom akkor szüljek egy harmadik gyereket és lesz mivel foglalkoznom.
Anyagilag beleférne, de egy boldogtalan kapcsolatban ahol az apa alig van jelen a gyerekek életében miért kell egy újabb kisbaba? Miért nem tetszik neki hogy önállóan szeretnék dolgozni és elfoglalni magam valami értelmessel?
Szerintem inkább értékelhetnéd amit a férjed tesz.
Ha nekem rinyálnál azonnal elhagynálak neked inkább támogatnod kellene,látom nem látod át miről van szó.
Csak nehogy elhagyjon aztán szállhatsz a BKV-ra fel a Békásmegyeri panelből ami 50nm max.
Menj el tanulni egyetem foiskola hangszer stb
Menj segiteni masokon barhol barmiben pl templomban etelosztasban gyerekfaluban karolj fel valakit egy fiatal ozvegy annyat
Az ures erzest nem a ferjed feladata betolteni hanem a tied.
Gyerek nem eletmu vagy eletcel.
Keresd sajat utad es boldog leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!