Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet jól egy kapcsolat, ha kevés benne a szex, de látszólag ez egyik felet sem zavarja különösebben?
Átlagosan heti 1 alkalom, néha 2 alkalom. De havi szinten számolva is mondjuk 3-5 együttlét az átlagos.
Látszólag ez mindkét félnek abszolút elfogadható így. El tudnánk képzelni többet is, de alapvetően ezt is elegendőnek gondolják és végső soron így sem élik meg tragédiának. Állításuk szerint nem ez a legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Azt mondták, persze, jó dolog, ezt nem vitatják, de szerintük túlságosan nagy hangsúlyt fektetnek erre manapság az emberek.
Számomra ez szinte felfoghatatlan! Nálunk napi 1 alkalom a minimum, nem is értem, hogyan tud így jól működni egy kapcsolat - pedig az övék gyakorlatilag tök jól működik!
Létezik ilyen? Vannak itt más párok is, akiknél nem ennyire hangsúlyos a szex, mégis remekül működik a kapcsolatuk és ugyanúgy szeretik egymást? Hogy csinálják?
Nem arra gondolok, amikor mondjuk eü. okok miatt vagy friss szülés miatt vagy valami ilyesmi miatt nem lehetnek együtt, hanem amikor minden adott lenne hozzá, de ők mégis jól megvannak szex nélkül vagy kevesebb szexel is, és nem tartják annyira fontosnak. Hanem helyette mondjuk inkább csak összebújnak. Le tudnák írni, hogy miért? Illetve, hogy egyáltalán hogyan és miért alakult ez ki náluk?
Több mint 20 éve vagyunk együtt. Kb. heti 2.
Nekem kevés. Én ennyi idő után is szeretném minden másnap a párommal.
Ez van. Ennyi még megszokható simán.
Neked akkor kéne majd csodálkoznod másokon, ha 15 évnyi együttlét után is naponta szeretnéd.
Nekem is kb. ennyi az igényem, pedig határozottan élvezem a szexet. Nagyon is. Mégis sokszor inkább szeretgetésre, összebújásra vágyok. Sehogy nem alakult ki, ilyen vagyok. Valószínűleg túl lelkis.
Az emberek nem egyformák.
Úgy csinálnak az emberek, mintha a szex olyan lenne mint az evés-ivás. Mintha meghalnának ha 1 nap kimaradna. Vicc. Az élet nem csak arról szól, hogy minden nap úgy dugjunk,mint ahogy a lábunkat megmossuk, különben sz.ar lesz a kapcsolat. Nem a szex mennyisége határozza meg azt, hogy jó-e tartós-e a kapcsolatunk vagy sem. Akinél igen...azt csak sajnálni tudom. Tényleg. Őszintén. Mert persze jó és élvezetes összebújni azzal akit szeretünk...jót tesz testünknek, lelkünknek. De lassan már verseny lesz ebből. Ki van fordulva magából a világ. Ez a rész is. Nálunk pl. havi 1x van. Van, hogy még annyi sem. És mégis elég mindkettőnknek. Soha nem csaltunk, eszünkben sincs. 11 éve boldogan élünk.
Tényleg nem értem, hogy miért kellene minden nap szexelni egy párnak....mit pótolnak a szexxel ezek az emberek? Mit kompenzálnak? Mert aki ennyire rá van állva, az valamit nagyon nem kap, ezért van annyira rácuppanva. Kevés az öröm az életében? Nem talál más módot rá? Kevés amit a párjától kap? Csak akkor érzi hogy szeretik, ha minden nap szexelnek vele? Szóval értitek? Ez valahol nagyon el van ba.szva. Nekem ez a meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!