Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy férj azzal vég vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férj azzal vég vissza a feleségének aki attól fél hogy a pasi félrelép hogy: nézz rám ki a francnak kellenék én? Ezzel a feleségét alázza?

Figyelt kérdés

Sztori röviden. Középkorú házaspár. Az asszony valami okból azt gyanítja hogy a pasi félrelép. Kérdőre vonja a férjét aki nem azt mondja hogy én? Soha, nem ehelyett azt mondja: hát nézz rám. Megcsalni? Én? Hát ki a szarnak kellek én már? 40 feletti pocakos kopaszodó semmi pénzű pasi vagyok-kinek kellek én már?

Ezzel a kijelenéssel a feleségét alázza? Hiszen a feleségének még kell különben nem foglalkozna a lehetséges megcsalással, de ezzel a férj azt mondja: egy vén szar vagyok a kutyának se kellek max egy hozzám hasonló vén szarnak (mint te) aki már szintén nem kell a kutyának se. Megérdemeljük egymást. Lehet csak azért vagyunk együtt mert kényelmes és megszokott na és főleg azért mert más választásunk úgyse nagyon van.

2015. nov. 19. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak meg akar nyugtatni.
2015. nov. 19. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel egyáltalán nem arra célzott, hogy a felesége se ér sz.art se...nem kell kiforgatni mindent! A pasik egyszerűen gondolkodnak. Ő magát érzi sz.arnak. Tudja, hogy nem egy Fred Astaire, nem gondolja, hogy kapkodnának érte a nők. Ezzel csak magát minősíti, nem a feleségét.
2015. nov. 19. 12:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én Mókuskám is ezzel jött. Aztán kiderült, hogy intenzíven barátkozik hölgyekkel és már több ajánlatot is kapott. De ő mindet visszautasította persze. Ő csak barátkozik. Mert ezek a hölgyek olyan piszok jó barátok és lelki társak.

Ez az elmélet.... a gyakorlat meg.... :)

Szóval az is lehet, hogy csak terelés.

2015. nov. 19. 12:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát ismerve a pasit (mert én sem a férj sem a feleség nem vagyok ebben a sztoriban) hidd el: ez aztán nem kap ajánlatot semmiféle hölygtől.

Ez max akkor kap ajánlatot amikor este hazafele megy a prostinegyedben.

Most lehet erre mondani hogy há' mé' honnan tudom? Ránézek onnan. Há' mé' attól mer' neked nem gyün be.

Maszlag duma.

2015. nov. 19. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Ne kombináld túl, a férjed azért modnta mert így látja magát. Nem kezd minden kijelentés előtt száz nézőpontbeli elemzésbe, hogy ezt te hogyan forgatod ki a gondolataidban ráérő idődben.

Mi férfiak ilyen egyszerűek vagyunk. Érzi, hogy már lefelé megy neki. És ennyi, nincs mögötte más. Itt vége a gondolatnak

2015. nov. 19. 14:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha ezt mondaná a férjem, én is nagyon megbántódnék. Felajánlanám neki a távozás lehetőségét.

Ugyanis én azért vagyok a férjemmel még mindig, mert szeretem. Ez a kijelentés pedig olyan, mintha azt mondaná: Nem jelentesz nekem semmit már, de nincs jobb helyetted.

Szóval igen, megalázó, sértő, és sorolhatnám.

2015. nov. 19. 16:43
 17/18 A kérdező kommentje:

jelentesz nekem semmit már, de nincs jobb helyetted.

Ott a pont és ez a helyzet.

A gyerek felnőtt de szétmenni? Hát ahhoz önálló lakás bútorok stb kéne. Pénz macera munka idő. Se pénz se kedv nincs hozzá így aztán maradnak holtodiglan holtomiglan együtt, de nem szeretetben hanem megszokott közönyben egy életen át egymás mellett. Mert jobb más nincs.

2015. nov. 20. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:
A férfiak nem gondolják túl ezeket a dolgokat, a saját önbecsülésével van baja, nem a feleségével. Valószínűleg a feleségét is jobb nőnek látja, mint amilyen pasinak magát érzi. Ha ennyire alacsony az önbecsülése, akkor érezheti magát szerencsésnek is, hogy van felesége. Szerintem a feleség ne vegye magára.
2015. nov. 26. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!