Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdted unni, váltak megszokássá az eddigi párkapcsolataid?
Figyelt kérdés
mennyiben befolyásolta az együtt töltött idő mennyisége (pl. együttélés), hogy milyen gyorsan jött el a megszokottság, unalom érzése ?2015. nov. 2. 16:02
1/6 anonim válasza:
Attól függ mit veszel unalmas párkapcsolatnak. A nagy lángolás még a legnagyobb szerelem esetén is max fél éven belül lecseng.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor két részre is bonthatjuk a kérdést . 1. mennyi idő alatt csengett le a leglángolóbb rész az eddigi kapcsolataitokban 2. mennyi idő után jött el, hogy unalmas, megszokott, szürke lett, elfogyóban volt a mondanivaló a másik felé
2015. nov. 2. 16:08
3/6 anonim válasza:
Nálam kb. egy év után éreztem, hogy kezd múlni a lángoló/senki másra se bírok gondolni érzés. Már 6 éve vagyunk együtt, elég furcsa helyzetben vagyok, mert nagyon szoros a kapcsolatunk, sokkal többet és jobban tudunk beszélgetni,mint az első 1-2 évben, a kötődés nagyon sokat mélyült, tényleg olyan lett,mint a másik felem,de a szexualitás nem az igazi. Kb. 1-2 havonta egyszer érzem, hogy tényleg igazán megkívántam, hetente min. 2-4x szexelünk, nem azt mondom, hogy rossz,mert jónak jó,de ennyi. A szexuális változatosság hiányzik,de a másik része viszont annyira jó és annyira összetartozunk, hogy nem akarom őt emiatt eldobni,mert szerintem minden kapcsolat ide jut egy idő után.
4/6 anonim válasza:
Akikkel nem jött össze, már a legelején éreztem, és max. 2-3 hónapot adtam a dolognak. Aztán jött a férjem, 8 éve vagyunk együtt, és jobb, mint az elején, pedig akkor is nagyon jó volt.
5/6 anonim válasza:
Mi 8 éve együtt vagyunk. És minden nap hiányzik, amikor nem találkozunk. Minden nap várom, hogy haza érjek melóból és lássam.
Nálunk az idő nem befolyásolta.
6/6 anonim válasza:
Nem feltétlen fakul a dolog.Nálunk isteni a sex,beleborzongok ha hozzám ér és évek múltán is rohan haza hogy megöleljen.Nem szimplán hanem erősen magába olvasztósan.Ilyenkor felsóhajt: Végre a mai nap legjobb része!És én is ezt érzem.Szerelem,lángolás még mindig jó pár év után és egy hónapos babával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!